Amazonin tuleva The Lord of the Rings -sarja saamassa sittenkin yhteyden Peter Jacksonin elokuviin? – Neuvottelut käynnissä

Moni fani varmasti ilahtuisi tästä vahvistuksesta.

Amazonin kehittelemä ja professori J.R.R. Tolkienin kirjoihin pohjaava The Lord of the Rings -televisiosarja on saamassa tuotantotiimiinsä mahdollisesti tunnettua lisävahvistusta. Uusimpien tietojen mukaan Oscar-voittaja Howard Shore on käymässä keskusteluja liittymisestään mukaan produktioon sen säveltäjänä.

Shore on säveltänyt ikonisena pidetyn musiikin molempiin Peter Jacksonin ohjaamiin Keskimaahan sijoittuviin elokuvatrilogioihin (The Lord of the Rings ja The Hobbit). Hän on myös voittanut näistä töistään useamman Oscar-, Golden Globe – ja Grammy-palkinnon. Kaiken kaikkiaan hän on työskennellyt uransa aikana yli 80 elokuvan parissa.

Shore ei välttämättä kuitenkaan ole ottamassa tätä massiivista luovuusrupeamaa vastaan yksin. Hänen säveltäjäparikseen odotetussa fantasiadraamassa on mahdollisesti astumassa amerikkalainen Bear McCreary. McCreary on työskennellyt aiemmin esimerkiksi Outlander ja The Walking Dead -sarjojen sekä viimeisimmän God of War -videopelin parissa.

Tolkienin teosten Toiselle Ajalle sijoittuva fantasiasarja on saamassa ensi-iltansa Amazon Prime -suoratoistopalvelussa 2. syyskuuta 2022. Mikäli Shore vahvistetaan virallisesti sarjan säveltäjäksi, hän tulee tarjoamaan linkin kaikkien tunnetuimpien Tolkien liveaction-tuotosten välille.

Shoren neuvotteluista uutisoi ensimmäisenä Deadline. McCrearyn osallisuudesta julkaisi ensimmäisenä Fellowship of Fans.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut