Eroava Amber Heard nosti nyt oikeusjutun Deppin ystävää vastaan – myös henkivartijoilla kovia väitteitä

Amber Heardin ero miehestään Johnny Deppistä sai jälleen uuden käänteen.

Uutisoimme vastikään Johnny Deppin ystävän koomikko Doug Stanhopen kolumnista, jossa hän puolusti rajusti ystäväänsä. Juttu löytyy täältä: Episodi.

Deppistä eroava Amber Heard ei sulattanut kolumnin väitteitä, vaan on nostanut oikeusjutun Stanhopea vastaan. Heardin mielestä koomikko häpäisi hänet väittämällä, että näyttelijätär olisi uhannut Deppiä valehtelulla, jotta saisi kiristettyä mieheltään rahaa. Heardin mielestä kolumnin väitteet olivat vääriä ja herjaavia.

Heard toi oikeusjutun papereissa esiin myös lisää väitteitä Deppin väkivaltaisesta käytöksestä – potkimisesta ja tukehduttamisesta. Heard väitti lisäksi, että Depp on alkoholisti ja narkomaani.

Heardin ystävä Raquel Rose Pennington kertoi, että Depp oli läpsäissyt Pennigtonia käsille ja huutanut tälle, kun hän oli ollut erään kerran Heardin ja Deppin välissä rauhoittelemassa riitaa. Heard on niin ikään kertonut, että hänellä on videomateriaalia, jossa Depp on raivoissaan.

Deppin palveluksessa toimivat kaksi henkivartijaa puolestaan sanoivat vastikään, että Depp ei käynyt Heardin kimppuun heidän riidellessään.

Vartijoiden mukaan parin riidellessä viime viikolla Heard oli huutanut – ”Älä lyö minua!” – jolloin vartijat ”juoksivat sekunnissa” paikalle. Vartijoiden mukaan Heard istui olohuoneessa ja Depp oli keittiössä noin kuuden metrin päässä.

Vartijat, jotka tulevat todistamaan avioero-oikeudenkäynnissä väittävät, että Heard oli suhteen aggressiivinen osapuoli ja että hänet jouduttiin usein irrottamaan Deppin kimpusta.

Lähde: TMZ, TMZPeople, Hollywood Life, Daily Mail

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut