Amerikkalainen TV-tähti nai brittiprinssin – yleisö täynnä elokuva- ja tv-julkkiksia

AOP

Lauantaiset kuninkaalliset häät keräsivät huikeat katsojaluvut itse pääparinsa, näyttelijä Meghan Marklen ja prinssi Harryn, takia mutta myös lukuisten julkkisvieraiden ansiosta.

Amerikkalaisnäyttelijä Meghan Markle meni lauantaina naimisiin Britannian prinssi Harryn kanssa, ja yhdessä heistä tuli avioliiton myötä Sussexin herttuapari.

Odotetusti häissä nähtiin paljon julkkiksia, sekä parin hyväntekeväisyystyön että Meghanin entisen ammatin myötä, eikä yleisö joutunut pettymään, vaikka televisiossa ei nähtykään varsinaisia hääjuhlia tai niitä paljon puhuttuja jatkoja.

AOP

Kentis suurin yllätys häävieraiden joukossa olivat George ja Amal Clooney. Tarkkaa tietoa heidän kutsunsa syistä ei ole, mutta kutsun epäillään tulleen enemmän Amalin ansiosta, joka ennestään tuntee Meghanin.

AOP

Paljon hyväntekeväisyyttä harjoittava englantilaisnäyttelijä Carey Mulligan (An Education) oli paikalla miehensä amerikkalaislaulaja Marcus Mumfordin (Mumford & Sons) kanssa.

AOP

Häissä nähtiin myös englantilaisnäyttelijä Tom Hardy (Mad Max: Fury Road) vaimonsa näyttelijä Charlotte Rileyn (Wuthering Heights) kanssa. Hardy on sulhasen isän Walesin prinssi Charlesin perustaman The Prince’s Trust -hyväntekeväisyysjärjestön lähettiläs.

AOP

Ennakkotietojen mukaan häissä nähtiin näyttelijä Priyanka Chopra (Quantico), joka kävelee kuvassa näyttelijä Abigail Spencerin (SuitsTimeless) kanssa.

AOP

Häissä oli edustettuna myös kaikki Meghanin Suits-sarjan kanssanäyttelijät, joista odotetuin oli luonnollisesti tämän ruutuaviomiestä esittänyt Patrick J. Adams, tässä vaimonsa näyttelijä Troian Bellisarion (Pretty Little Liars) kanssa.

AOP

Suits-sarjan toinen päätähti Gabriel Macht oli myös paikalla vaimonsa australialaisnäyttelijä Jacinda Barrettin kanssa, joka on myös nähty kyseisessä sarjassa.

AOP

Yksi Meghanin läheisimmistä Suits-työtovereista oli Sarah Rafferty, jonka aviomies Santtu Seppälä oli tiettävästi ainoa suomalaisvieras kuninkaallisissa häissä.

AOP

Suits-perhettä paikalla edusti myös Gina Torres (Firefly), joka nähdään pian Suits-sarjan spin-offin pääosassa.

AOP

Paikalla oli myös Suits-näyttelijä Rick Hoffman, joka oli kovin hahmonsa oloisesti naama kurtussa häissä, mitä hän myöhemmin selitteli sosiaalisessa mediassa.

AOP

Kuninkaallisissa häissä nähtiin myös englantilaisnäyttelijä Idris Elba (LutherThe Wire) kihlattunsa Sabrina Dhowren kanssa. Elba on Hardyn tavoin The Prince’s Trust -hyväntekeväisyysjärjestön lähettiläs.

Lisäksi häissä nähtiin mm. David ja Victoria BeckhamOprahJames Corden ja Serena Williams.

 

Aiheeseen liittyvät jutut