TV-tähti prinsessaksi brittihoviin? Suits-näyttelijä kihloissa prinssi Harryn kanssa!

Moderni romanssi on kuin suoraan elokuvista, ja kihlauksella on vaikutusta myös suosittuun lakidraamaan.

29.11.2017 22:54

Amerikkalainen näyttelijä Meghan Markle on mennyt kihloihin brittien prinssi Harryn kanssa. Pariskunnan salattu romanssi paljastui vuosi sitten suuren kiinnostuksen saattelemana, ja viime kuukaudet spekulaatio lähestyvästä kihlauksesta on käynyt kierroksilla.

Maanantaina 27. marraskuuta Walesin prinssi Charles ilmoitti poikansa Harryn ja neiti Marklen kihlauksesta. Lupa kuningattarelta on haettu, ensimmäinen yhteishaastattelu annettu, ja häät on aikataulutettu ensi vuoden toukokuulle.

Koska kuninkaallisuus on nykyään melkein poikkeuksetta ammatti, luopuu Markle näyttelijänurastaan ja keskittyy jo ennalta tuttuun humanitaariseen työhön. Huhut Marklen (Rachel Zane) lähdöstä suositusta Suits-sarjasta ovat käyneet kuumina jo kuninkaallisen romanssin paljastumisesta asti, ja nyt sarjaa esittävä USA-kaapelitelevisiokanava on viimein vahvistanut Marklen poistumisen sarjasta pian alkavan 7. kauden jälkeen.

Huhut kertovat myös Marklen ruutusulhon Patrick J. Adamsin (Mike Ross) olevan lähdössä sarjasta, mikä olisikin loogista juonen kannalta. Suits-sarjaa ei ole vielä uusittu 8. kaudelle, mutta uusi Chicagoon keskittyvä spin-off-sarja on jo kehitteillä.

Lisää luettavaa