Amerikkalaisia kauhutarinoita kertoillaan jälleen – antologia-spinoffin koko toinen kausi nyt katseltavissa

Katselemaan pääsee Disney Plussan puolella.

19.10.2022 11:00

American Horror Storystä tehty spin-off, niin ikään kauhuisa antologiasarja, American Horror Stories on edennyt toiselle tuotantokaudelleen. Uuden kauden finaalijakso on lisätty katseltavaksi Disney Plussaan tänään keskiviikkona 19. lokakuuta – koko kakkoskausi on siis viimein katseltavissa synkkien syysiltojen ratoksi.

Kahdeksanjaksoinen toinen kausi kertoo kauhutarinoita esimerkiksi elävästä nukketalosta, kummituksia näyttävästä kodin turvasysteemistä ja nuoresta hautausurakoitsijasta.

Franchisen kumpainenkin sarja on kiireisen kauhumies Ryan Murphyn käsialaa. Storiesin toisella kaudella nähdään mukana mm. aiemmilta AHS-kausilta tutut Dennis O’Hare, Gabourey Sidibe ja Cody Fern. Myös Alicia Silverestone ja Bella Thorne tekevät esiintymiset kauden puitteissa.

Molemmat American Horror Stories -kaudet ovat nyt katseltavissa Disney Plussassa, samoin kuin kaikki 10 tähän mennessä ilmestynyttä American Horror Story -kautta. Alkuperäissarjan 11. kausi alkaa pyöriä Yhdysvaltain televisiossa tällä viikolla.

Alla Stories-traileri.

Lisää luettavaa