Amy Winehouse -dokumenttia käytetään ongelmanuorten säikäyttämiseen

24.9.2015 10:40

Englantilainen laulaja ja laulunkirjoittaja Amy Winehouse kamppaili lyhyen nuoruutensa päihdeongelmien kanssa ja kuoli 27-vuotiaana alkoholimyrkytykseen. Tänä vuonna tähdestä ilmestyi dokumenttielokuva Amy, jota The Associated Press -sivuston mukaan näytetään varoittavana esimerkkinä ongelmanuorille ainakin Thaimaassa.

Sosiaalityöntekijöiden kerrotaan suunnittelevan Amyn näyttämistä noin sadalle thaimaalaiselle ongelmanuorelle. Nuorten halutaan ymmärtävän, mitä heille todennäköisesti käy, jos he jatkavat elämäänsä samaa tapaa. Dokumentin toivotaan saavan heidät heräämään ja taistelemaan paremman elämän puolesta.

Stop Drink Network -järjestössä toimiva Kamron Chudecha on optimistinen ja uskoo dokumentin auttavan nuoria siirtymään paremmalle polulle.

”Mielestäni Amyn tarina heijastaa yhteiskunnan todellisia ongelmia, etenkin teinien keskuudessa. Kun Amy tunsi liikaa painostusta, hän alkoi purkamaan sitä juomiseen. Hän oli kuitenkin lahjakas ja ymmärsi sen lopulta itsekin. Näiden nuorten ei ole liian myöhäistä oppia virheistään”, Chudecha sanoo.

Alta voit katsoa dokumenttielokuvan trailerin.


Lähde: Cinemablend
(Episodi/SK)

Lisää luettavaa