Andrew Garfield mormoonipoliisina – tältä näyttää synkkä tositapahtumainen Under the Banner of Heaven -minisarja

Garfieldillä on pitänyt kiirettä viime aikoina.

1.4.2022 10:30

Kaksinkertainen Oscar-ehdokas Andrew Garfield on ollut hurjassa nosteessa viime aikoina. Herran on voinut nähdä viime kuukausina Spider-Man: No Way Home, Tick, tick… Boom! ja The Eyes of Tammy Faye -elokuvissa. Seuraavana vuorossa on minidraamasarja Under the Banner of Heaven, josta julkaistiin tällä viikolla uusi traileri.

Garfield esittää sarjassa mormoonikirkkoon kuuluvaa poliisia, jonka usko joutuu koetukselle raa’an murhan vaikuttaessa kytkeytyvän kirkon toimintaan. Tarina perustuu Salt Lake Cityssä oikeasti tapahtuneeseen äidin ja tämän pikkulapsen murhaan. Sarja on luotu John Krakauerin samannimiseen romaanin pohjalta.

Sarjan muissa pääosissa nähdään mm. Daisy Edgar-Jones, Rohan Mead ja Beau McHattie. Sen käsikirjoituksen on laatinut Dustin Lance Black ja ohjauksesta vastaa David Mackenzie.

Under the Banner of Heaven käynnistyy Yhdysvalloissa 28. huhtikuuta Hululla, joten sen kansainvälisestä levityksestä vastaa Disney Plus. Suomen ensi-iltapäivää ei vielä ole varmistettu, mutta toivottavasti hienolta näyttävää sarjaa ei tarvitse täällä kovin paljoa pidempään odotella.

Katso uusi traileri alta.

 

 

Lisää luettavaa