Andrew Garfield tähdittää Hamiltonin luojan uutta musikaalidraamaa – kurkista ensimmäinen traileri, juliste ja biisinäyte!

Jälleen yksi Broadway-musikaali kääntymässä elokuvan muotoon.

4.10.2021 20:30

Oscar-ehdokas Andrew Garfield (Hacksaw Ridge, The Amazing Spider-Man, The Social Network) nähdään seuraavaksi Lin-Manuel Mirandan (Hamilton, In the Heights, His Dark Materials) esikoiselokuvaohjauksessa tick, tick… BOOM! Elokuva saapuu valkokankaille Yhdysvalloissa 12. marraskuuta ja vain viikkoa myöhemmin 19. marraskuuta se julkaistaan myös Netflixin katselukirjastossa.

tick, tick… BOOM! kertoo nuoren newyorkilaisen säveltäjämiehen, Jonathan Larsonin (Garfield), pyrkimyksistä kirjoittaa menestysmusikaali ennen 30-vuotissyntymäpäiväänsä. Se perustuu Larsonin samannimiseen omaelämänkerralliseen teokseen, josta on tehty samaisella nimellä myös Broadway-musikaali. Larson tunnetaan Rent-musikaalihitin luojana.

Elokuvan käsikirjoitus on Steven Levensonin (Dear Evan Hansen) käsialaa ja sen muissa rooleissa nähdään muun muassa Vanessa Hudgens, Alexandra Schipp, Robin de Jésus, Joshua Henry, Judith Light ja Bradley Whitford.

Alla elokuvan uunituoreet traileri ja biisinäyte nimeltään 30/90.

 

Lisää luettavaa