Angelina Jolien ilkeää fantasiasatua kuvataan uusiksi

11.10.2013 13:03

Angelina Jolien fantasiasatu Maleficentin alku kuvataan uudestaan.

Prinsessa Ruususen sadun uudesta, Jolien esittämän pahiksen näkökulmasta kertova elokuva ilmestyy ensi kesänä. Elokuvan kuvaukset on jo muuten saatu valmiiksi, mutta ensimmäistä elokuvaansa ohjaavan Robert Strombergin kuvausryhmä palaa töihin vielä noin viikon ajaksi, kun elokuvan alku vedetään uusiksi. Stromberg on ennen ohjauspestiään työskennellyt monissa elokuvissa lavastajana ja tehosteiden parissa.

Ohjaaja saa uusintakuvauksiin avukseen kokeneemman John Lee Hancockin, joka on vastuussa myös uusiksi kuvattavien kohtausten käsikirjoituksesta. Hancock on itse ohjannut muun muassa Oscar-palkitun Elämä pelissä -elokuvan (2009) ja vastikään käsikirjoittanut toisen satuelokuvan, Lumikki ja metsästäjän (2012).

Elokuvan tuottaja Joe Rothin mukaan elokuva kyllä näyttää hyvältä ja on muutenkin viihdyttävä, mutta aloitus yskii. Kyseessä on siis käänteinen ongelma vahvasti aloittaneen, mutta loppukliimaksiaan pitkään hioneen World War Z -elokuvan kanssa.

Jolien lisäksi Maleficentin tunnetuimpiin näyttelijöihin lukeutuvat Lesley Manville (Vuosi elämästä), Sam Riley (Control), Juno Temple (Killer Joe) ja Elysium-karju Sharlto Copley.

Lähde: Heat Vision

(Episodi/JSV)

Lisää luettavaa