Angelina Jolien ja Brad Pittin yhteinen elokuva pulassa

Angelina Jolien ohjauksessa oleva, palkitun Eric Rothin käsikirjoittama ja Brad Pittin tähdittämä Africa-elokuva on heikoilla jäillä, kertoo Deadline.

David Ellisonin Skydance Productionsin tuottama elokuva on tällä hetkellä pysähdyksissä rahoitusongelmien vuoksi. Skydancen oli alun perin tarkoitus rahoittaa elokuvasta 50 prosenttia, mutta nyt Ellison on perunut sanansa ja ilmoittanut yhtiön pistävän pottiin ainoastaan 25 prosenttia – saman minkä mukana oleva Paramount Pictures.

Rahoitusongelmissa on Deadlinen lähteen mukaan kyse elokuva sisällöstä. Norsunluun salametsästäjiä vastaan taistelevasta arkeologista, Richard Leakystä, kertovan elokuvan sanotaan sisältävän myös perinteisen rakkaustarinan, jonka Jolie haluaa olevan vain pieni osa itse elokuvaa. Ellison taasen haluaa rakkaustarinan olevan elokuvan keskiössä, eikä halua rahoittaa projektia enempää kuin 25 prosenttia budjetista, mikäli näin ei ole.

Yhtiö etsii nyt kiinnostuneita studioita elokuvaa rahoittamaan, mutta mikäli tämä ei onnistu, saattaa Jolien ja Pittin eeppinen Africa kohdata loppunsa ennen aikojaan.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut