Arvaa kuka roastataan seuraavaksi? Toimintaelokuvien legendan katseen alla kavahtavat kovikset ja pahikset – miten käy koomikoille ja kollegoille?

Amerikkalainen kaapelikanava Comedy Central on tunnettu roasteistaan, joissa viihdemaailman tunnettuja hahmoja leikkisästi grillataan urasta, elämästä ja sekoilusta. Seuraavaksi on vuorossa Die Hard -tähti Bruce Willis.

Mikä olisikaan mukavampaa kuin istua suuren yleisön edessä televisiokameroiden surratessa ympärillä ja kuunnella, kun tutut ja tuntemattomat pilkkaavat kaikkea työstäsi parisuhteisiin ja julkisiin tempauksiisi?

Amerikkalainen näyttelijä Bruce Willis pääsee pian kokemaan tämän kaikessa hulluudessaan, sillä hän on seuraavan Comedy Central Roast -erikoisohjelman kunniavieras.

Myöhemmin tänä vuonna kuvattava tapahtuma kokoaa yhteen Willisin yhteistyökumppaneita ja tunnettuja ystäviä vuosien varrelta sekä Comedy Central -kanavalta tunnettuja koomikkoja. Willis istuu lavalla kuuntelemassa raakaa grillaamista mutta saa onneksi lopussa sanoa oman painavan sanansa.

Comedy Centralilta ja muualta komediamaailmasta tunnetut roastit ovat levittäneet roastauksen käsitteen jo ympäri maailmaa. Erikoisohjelman aiemmissa tapahtumissa kunniavieraina on ollut mm. William ShatnerCharlie SheenDonald Trump ja Justin Bieber. Roastattavasta henkilöstä ja roastaajista riippuen ohjelman hyväntahtoinen henki saattaa välillä mennä ikävän puolelle, mutta ohjelman tarjoitus onkin raa’asti latoa tosiasiat tiskiin ja nauraa yhdessä päälle.

Willisin tähdittämä erikoisohjelma julkaistaan Comedy Centralilla myöhemmin tänä vuonna.

YouTube video

 

Lähde: Deadline.

 

Aiheeseen liittyvät jutut