Arvostetun ammattilaisen romahdusta kuvaava The Good Fight päättyy

Elizabeth Fisher/CBS Interactive Inc.

Tuttuja kasvoja mukana päätöskaudella.

Tv-sarja The Good Wifen spin-off, The Good Fight, lähenee loppuaan. Myös poliittisesti kuumiin aiheisiin tarttunut sarja on saanut runsaasti kehuja aina ensimmäisestä kaudestaan alkaen, mutta nyt Michelle ja Robert Kingin luoma draamasarja on päättymässä.

Spin-offissa on seurattu lakitoimiston johdosta täysin pohjalle putoavan Diane Lockhartin (Christine Baranski) pyrkimystä päästä takaisin jaloilleen. Viimeisen viiden kauden aikana Lockhart on löytänyt itsensä syöksykierteestä yhä uudelleen, joskin aina hieman eri tavoin.

Kuudennen ja viimeisen kauden luvataan Lockhartin tuntevan olevansa tilanteessa, jossa hän luulee tulevansa hulluksi, kun moni asia kiistelyyn äänestysoikeudesta aina kylmästä sodasta tuttuun vihanpitoon kumpuaa uudelleen pinnalle. Samalla viitteet Yhdysvaltain uudesta sisällissodasta kiinnittävät hänen kollegojensa huomion.

The Good Fightin näyttelijäjoukossa on tapahtunut muutoksia vuosien varrella. Viimeisellä kaudella nähdään kuitenkin Baranskin ohella mm. John Slattery, Michael Boatman, Nyambi Nyambi, Audra McDonald ja Sarah Steele. Myös The Good Wifessä merkittävää sivuroolia tulkinnut Alan Cumming vierailee tällä kaudella.

 

Lähde: Comingsoon.net