Ashton Kutcher ja Mila Kunis somekohussa: lähettivät tuomarille raiskaaja Danny Mastersonia kehuvan kirjeen

Pariskunta on joutunut selittämään kirjettään.

10.9.2023 12:31

Hittisarja 70’s Showssa näytellyt Danny Masterson tuomittiin juuri 30 vuoden vankeustuomioon kahdesta raiskauksesta. Masterson kuuluu skientologikirkkoon, jonka jäseniä uhrit olivat. Kirkko pelotteli ja lahjoi uhreja, jotta he olisivat hiljaa tapahtuneesta.

70’s Show’ssa nähtiin myös pariskunta Ashton Kutcher ja Mila Kunis, jotka ovat olleet mediassa lähinnä positiivisessa valossa. Nyt on kuitenkin paljastunut, että he ovat lähettäneet Mastersonin oikeudenkäynnin tuomarille kirjeen, jossa he kehuvat miehen taivaisiin.

Nyt he ovat joutuneet selittelemään kirjettään, jossa he kertovat, että Masterson on tunnettu hyvästä käytöksestään ja hyvistä teoistaan, hän on elänyt huumevapaata elämää ja ollut vannoutunut perheenisä. Kutcher kutsuu Mastersonia muun muassa roolimalliksi ja Kunis kehuu hänen lämmintä suhdettaan tyttäreensä.

He sanovat nyt, etteivät halunneet vaikuttaa tuomioon, koska ovat tietenkin uhrien puolella, mutta halusivat kuitenkin kertoa omat näkemyksensä tuomarille. Samalla he pyytävät anteeksi kaikilta.

Alla twiittejä.

Lähde: The Wrap

Lisää luettavaa