Asiantuntija tylytti kahden miehen väliin päätynyttä Brie Larsonia – makuuhuonekatseen vilauttelua arvostuksen vuoksi!

Jopas nyt tuli kritiikkiä.

3.5.2019 04:30

Hollywood-tähti Brie Larson on saanut vaihteeksi niskaansa kritiikkiä. Kehonkielen asiantuntija Mandy O’Brien kiinnitti huomiota hänen olemukseensa Avengers: Endgame -elokuvan promootiokiertueen haastattelussa.

O’Brienin mukaan Avengers-näyttelijät Don Cheadle ja Chris Hemsworth näyttivät haastattelussa rennoilta. Hänen mielestään Larson puolestaan halusi dominoida heitä näyttämällä jäykältä – yrittäen näin näyttää ”pidemmältä kuin nämä herrasmiehet.”

– Hänen ajatuksissaan dominointi tarkoittaa hyväksyntää. Todellisuudessa alistuminen vie sinut paljon pidemmälle ystävyyssuhteissa, kuin dominoinnin ja pomottamisen yrittäminen joka käänteessä, asiantuntija sanoi.

O’Brien tuumasi myös, että Larson näytti epävarmalta ja vilautteli Hemsworthille ”makuuhuonekatsetta” saadakseen häneltä hyväksyntää ja arvostusta.

Cheadlen mielestä O’Brienin kommentit olivat ”hauskinta, mitä hän on koskaan kuullut.” Hänen mukaansa Larson yritti pitää poninhäntänsä takanaan, koska stylistin piti korjata sitä jatkuvasti.

Avengers: Endgame sai vastikään ensi-iltansa. Elokuva oli odotetusti menestys ja se on tienannut jo uskomattomat summat lipputuloja – ja rahan paalaus näyttää vain jatkuvan.

Voit katsoa alta jo puoli miljoonaa katselukertaa saaneen analyysin.

Lähde: CBR

Lisää luettavaa