Aubrey Plaza muistelee kiusallisen masturbointikohtauksen kuvauksia: ”Koskettelin itseäni ja huoneessa oli paljon vanhoja miehiä”

Tänä päivänä asia käsiteltäisiin hienotunteisemmin.

20.4.2023 22:01

Internetissä on alkanut pyöriä vanha haastattelu, jossa näyttelijä Aubrey Plaza muisteli Conanissa kiusallisia elokuvan kuvauksia. Plaza oli tehnyt silloin elokuvan The To Do List (2013), johon oli kirjoitettu Plazan hahmolle masturbointikohtaus. Muun muassa Huffington Post uutisoi aiheesta.

Plaza kertoo, että kuvitteli päässään kohtauksen niin. että hänen kätensä vain hitaasti poistuu kuvasta alaspäin. ”Kun saavuin kuvauksiin, kamera olikin asetettu kattoon. Olin alushoususillani ja t-paidassa ja huoneessa oli paljon vanhoja miehiä polttelemassa. Tiedättehän, kuvausryhmän jäseniä.”

”He eivät oikeasti polttaneet, mutta muistini… Sitten koskettelin itseäni. Luulin, että asia tehdään tietyllä tavalla, ja kun saavuin paikalle, se olikin jotain ihan muuta. Kokokuva.”

Käsikirjoituksessa luki vain ”Brandy masturboi”, mikä ei sanonut näyttelijälle paljoa. Ohjaaja Maggie Carey oli kysyttäessä neuvonut näyttelijää vain ”masturboimaan, kuten käsikirjoituksessa lukee”. Tänä päivänä tilanne ei menisi todennäköisesti ihan näin, vaan huomattavasti hienotunteisemmin.

Lisää luettavaa