Avatar 2:n jättimäinen maailma on ”jotain ennennäkemätöntä”

Mitä uutta Pandora pitää vielä sisällään? Sitä on tarkoitus selvittää vielä neljän elokuvan verran.

15.2.2017 12:00

Koko maailman kuninkaaksikin itsensä nimenneellä James Cameronilla on eeppiset suunnitelmat Avatar-maailmansa suhteen: kunnianhimoisen ohjaajan on tarkoitus tehdä vielä neljä jatko-osaa vuonna 2009 ensi-iltansa saaneelle scifi-seikkailulle.

Cameron on sanonut saaneensa valmiiksi kaikkien jatko-osien käsikirjoitukset, joten on mahdollista, että Avatar 3, 4 ja 5 kuvataan yhteen putkeen. Mutta sitä ennen pitää ottaa selvää, miten mahdollisesti yli kymmenen vuotta ensimmäisen Avatarin jälkeen ilmestyvä Avatar 2 otetaan vastaan.

We Got This Covered -sivuston kanssa jutellut näyttelijä Sam Worthington uskoo Cameroniin ja Avatarin voimaan – muutenkin kuin teknisellä tasolla. Yksi iso muutos edelliseen elokuvaan on se, että kahdeksan vuotta on kulunut ja päähenkilö Jakella on perhe.

”Tämä elokuva tulee olemaan jotain ennennäkemätöntä. Maailma on vielä isompi kuin ensimmäisessä elokuvassa, mutta pohjimmiltaan se on elokuva perheestä. Jake on tietyllä tapaa yhä kuin lapsi, joka näkee asiat ensimmäistä kertaa, mutta hän on elänyt tässä maailmassa jo tovin, joten minkälaisen maailman hän näkee ensimmäisen kerran? Elokuva käsittelee tätä perhedynamiikan kautta”, Worthington selittää.

Avatar 2:n kuvausten on tarkoitus alkaa kesällä.

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia