Avengersin kanssa kilpailevaa DC:n sankarijoukkoa ei muka koota, taas uudelle hahmolle näyttelijä!

DC:n sarjakuvista televisioon laajentavalle, supernopealle ja kirkkaan punaiseen verhoutuvalle The Flash -sankarille on valittu näyttelijä.

Arrow-tv-sarjan parhaillaan käynnissä olevalla toisella kaudella keskushenkilö Oliver Queen alias Green Arrow saa seuraa toisesta DC:n sarjakuvien vakiokasvosta, Barry Allenista eli yliluonnollisen nopeuden omaavasta The Flashista.

Barry Allenille kasvonsa lainaa nuorten 90210 ja Glee -tv-sarjoissa nähty Grant Gustin. Jouskarisankari ja Barry Allen kohtaavat kolme kertaa toisen kauden aikana. Jos palaute on positiivista, Arrow-sarjan tekijöillä on valmiina Flashin oma spin-off-sarja, joka starttaisi heti Arrow-vierailuiden jälkeen. Sankarit toimivat pääsääntöisesti eri kaupungeissa, joten sarjat voisivat hyödyntää samaa universumia, mutta silti jatkua itsenäisesti eri sivuhahmoilla.

Vaikka The Flashille valmistellaan omaa elokuvaakin vuodeksi 2016, on syytä huomioida, että DC on nyt lähivuosina esitellyt suunnilleen kaikki keskeiset Justice League -sankariryhmän hahmonsa joko television tai valkokankaiden puolella. Green Arrow’na omassa sarjassaan seikkailee Stephen Amell, Flashina nähdään pian Gustin, Ben Affleck on uusi Batman, Henry Cavill jatkaa Supermanina ja Ryan Reynolds lenteli viimeksi Green Lanternina. Ei puutu kuin kovapintainen amatsoni Wonder Woman ja yhden elokuvan kokoinen joukkio olisi koossa. Valmis Justice League -elokuva on IMDb:n perusteella kuitenkin vasta kaukainen hajatelma, sillä tuotanto on aikataulutettu niinkin kauas kuin vuodelle 2017.

Barry Allenin Flash on kerran aiemminkin seikkailut näytellyssä tv-sarjassa. 1990-luvun alussa John Wesley Shipp juoksi ajalle tyypillisen kornissa punanutussa yhden kauden verran.

Kuvan Flash animaatioelokuvasta Justice League: Crisis on Two Earths (2010).

Lähde: The Live Feed

(Episodi/JSV)

Aiheeseen liittyvät jutut