Bam Margeran vaimo väittää Bamin jättäneen hänet ja heidän pienen poikansa ilman elatusapua

Kuulostaa kyllä hienolta mieheltä.

9.3.2023 21:31

Entinen Jackass-stara, nykyinen tabloidisankari ja törttöilijä Bam Margera on jatkuvasti uutisotsikoissa negatiivisessa valossa. Milloin hän uhkaa tappaa entisiä kavereitaan, milloin julkaisee päättömiä videoita viina- ja huumepäissään.

Margeran vaimo Nicole Boyd jätti avioerohakemuksen vireille viime kuussa. Nyt Boyd väittää Bamin jättäneen hänet ja heidän kuusivuotiaan poikansa Phoenixin ilman elatusapua tai ajoneuvoa, jolla hoitaa asioita.

– Ikävä kyllä herra Margera ei ymmärrä mitä tarkoittaa vaimon ja lapsen tukeminen. Nikkillä ei ole autoa tai rahaa ja heidät häädetään asunnostaan samalla kun Bam maksaa 50 000 dollarin takuut päästäkseen putkasta. Ken tietää paljonko hänellä on mennyt rahaa Las Vegasissa? Joko Bamin tai hänen vanhempiensa – kuka hänen tilejään nyt hoitaakaan – pitäisi tarjota Nikkille tarpeeksi rahaa, jotta hän voisi hoitaa heidän yhteistä lastaan, Boydin lakimies David Glass kertoo tiedotteessa.

Glassin mukaan Boyd sai edellisen kerran elatusapua kaksi kuukautta sitten. Margeran vanhemmat toimittavat silloin Boydille 5 000 dollaria.

Lähde: Cinemablend

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa