Ben Affleck ei halua tulla nähdyksi Chris Hemsworthin seurassa – syy yllättää

Hauska mies tuo Benkku.

27.3.2023 16:31

Internet on täynnä huhuja erilaisista julkkisten välisistä biiffeistä, kiistoista ja vihanpidosta. Ben Affleck ohitti koko kohuvaiheen ja kertoi suoraan mielipiteensä Chris Hemsworthista.

Affleck antoi Insiderille haastattelun tulevan Air Jordan -lenkkareiden syntytarinan kertovan Air-elokuvan tiimoilta. Elokuvassa nähdään myös hänen paras kaverinsa Matt Damon.

Affleck kertoo, kuinka Damonista on tässä vaiheessa tullut jo melkein Australian kunniakansalainen, koska hän on vieraillut maassa niin monta kertaa. Affleck ei ole itse käynyt Australiassa.

Affleck paljasti samalla Damonin hengailevan tunnetuimpien aussitähtien kanssa.

– Hän on Chris Hemsworthin ystävä, Affleck kertoo.

Samalla Affleck sanoo, ettei varmaan viettäisi aikaa Hemsworthin kanssa, vaikka vierailisikin maassa.

– Matt on erittäin rohkea, koska hän on niin paljon nuoremman ja komeamman miehen kaveri. En haluaisi tulla kuvatuksi Hemsworthin vieressä, joten kaikki kunnia Mattille, Affleck vitsailee.

– Matt on Chrisin ja tämän perheen hyvä ystävä. Hän rakastaa Australiaa. Haluaisin kyllä matkustaa sinne, koska kaikki tapaamani australialaiset ovat olleet niin mukavia ja olen tullut heidän kanssaan toimeen hyvin.

Affleck toivookin Hemsworthin kutsuvan hänen vieraakseen yhdellä ehdolla: hän ei halua ottaa yläosattomia kuvia Thor-näyttelijän kanssa.

Airin ensi-ilta on 5. huhtikuuta. Alla traileri.

Lähde: Unilad

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia