Matt Damonin ja Ben Affleckin uudesta leffasta traileri – Affleck palaa ohjaajan puikkoihin ja myös näyttelee

Kaverukset yrittävät jakaa uuden tuotantoyhtiönsä kautta Hollywoodin rahakasaa reilummalla tavalla.

11.2.2023 05:00

Kaverikaksikko Ben Affleck ja Matt Damon nähdään jälleen yhdessä tulevassa elokuvassa Air. Se kertoo yritysjätti Niken menestyksestä Air Jordan -koripallokengän suunnittelun ja koripallotähti Michael Jordanin siivittämänä.

Trailerissa nähdään enimmäkseen Damonin näyttelemää hahmoa Sonny Vaccaroa, joka etsii epätoivoisesti uutta ideaa Nikelle. Affleck puolestaan nähdään Niken perustajajäseneneä Phil Knightina.

Mukana ovat myös Oscar-voittaja Viola Davis ja Julius Tennon Michael Jordanin vanhempina sekä Ozarkistakin tuttu Jason Bateman, joka esittää Rob Strasseria. Chris Tucker puolestaan näyttelee Howard Whitea.

Affleck kertoi elokuvan olevan ”elämämme paras luova ja henkilökohtainen kokemus”. Affleck odottaa jo uusia vastaavia kokemuksia Damonin kanssa.

Air tehtiin Affleckin ja Damonin Artists Equity -tuotantoyhtiön kautta, jonka avulla Hollywood-kaksikko yrittää muuttaa elokuvabisneksen rahanjakoa. Tarkoituksena on tarjota oikeudenmukainen korvaus kaikille osapuolille kuten kuvausryhmille, luoden samalla laadukkaita ja kaupallisesti houkuttelevia elokuvia.

Affleck ja Damon tunnetaan ystävyydestään ja yhteistyöstään. He voittivat jopa Oscarin vuoden 1997 Will Hunting -elokuvan käsikirjoituksesta.

He työskentelivät vastikään yhdessä myös käsikirjoittamassaan elokuvassa The Last Duel, jonka ohjasi Ridley Scott. Leffa käsittelee hienolla tavalla totuutta, ja ammentaa nykypäivän ilmiöistä huolimatta sen sijoittumisesta keskiajalle.

Airin ensi-ilta on 5. huhtikuuta, ja se tulee jossain vaiheessa myös Prime Videoon. Alla traileri.

Lue myös: Ben Affleck aiheutti hämmennystä kahvilassa – myi asiakkaille donitseja ja söi maistiaisia – Episodi.fi

Lähde: Digital Spy, Axios

Lisää luettavaa