Ben Affleck aiheutti hämmennystä kahvilassa – myi asiakkaille donitseja ja söi maistiaisia

Vaihtelua elokuvabisnekselle.

12.1.2023 05:30

Hollywood-tähti ja entinen Batman-näyttelijä, Ben Affleck, aiheutti hämmennystä kahvilaketju Dunkin Donutsissa. Metron mukaan Affleck on usein kuvattu ketjun asiakkaana, mutta nyt hän oli siellä töissä.

Näyttelijä myi Dunkin Donutsin autokaistan asiakkaille kahvia, donitseja ja muita ketjun tarjoamia tuotteita – välillä rupatellen henkilökunnan kanssa ja välillä asiakkaiden. Häneltä irtosi asiakkaille leveitä hymyjä ja nauruja, ja raportoidusti hän ei malttanut olla maistelematta osaa tuotteita.

Affleck oli varustautunut työpäivään Dunkin Donutsin työpaidalla, lippiksellä ja kuulokemikrofonilla, jolla hän otti vastaan tilauksia kuin pesunkestävä, reipas duunari konsanaan. Hän myös pakkasi tuotteet ja antoi ne asiakkaille, joihin kuului muiden asiakkaiden lisäksi ainakin palolaitoksen henkilökuntaa.

Affleck ei ole kyllästynyt 50 vuoden iässä näyttelemiseen, ohjaamiseen ja käsikirjoittamiseen – ja vaihtanut alaa. Kyseessä oli kertaluontoinen työpäivä, sillä hän kuvasi Dunkin Donutsille mainosta.

Affleck ei ole mainoksessa pelkkä näyttelijä, vaan hän oli mukana käsikirjoituksen ideoinnissa, ja hän on myös mainoksen ohjaaja. Affleck on Entertainment Weeklyn lähteiden mukaan ollut innoissaan projektista.

Asiakas nimeltään Lisa oli yllättynyt ja myös hermostunut nähdessään asiakaspalvelijansa olevan Affleck.

– Annoin hänelle 10 dollaria ja hän heitti sen takaisin, ja ojensi jääkahvini minulle, asiakas kertoi.

Näyttelijä ei ottanut asiakkailtaan maksua, vaan tuotteet olivat ilmaisia. Alla Entertainment Weeklyn Affleck-video vuodelta 2022, jolla hän valitsee hyvän ystävänsä Matt Damonin viisi parasta elokuvaa.

Lue myös: Adam Driver saattaakin olla seuraava Reed Richards – jääkö Krasinski pois odotetusta Marvel-spektaakkelista? – Episodi.fi

Lähde: Metro, ET

Lisää luettavaa