Adam Driver saattaakin olla seuraava Reed Richards – jääkö Krasinski pois odotetusta Marvel-spektaakkelista?

Mitenkäs tässä nyt käykään?

11.1.2023 09:15

Kerroimme aiemmin, että John Krasinski ei ole neuvotellut Marvel-pestinsä jatkosta, vaikka hänet nähtiin pikaisesti elokuvassa Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Krasinskin rooli oli Ihmenelosten Mr. Fantastic, tai suomalaisittain Herra Fantastinen eli Reed Richards. Moni saattanee toivoa Krasinskin jatkoa, mutta jos näin ei käy, tilalle voi olla luvassa toinen loistava näyttelijä.

John Krasinski nähtiin Reed Richardsina Marvel-elokuvassa Doctor Strange and the Multiverse of Madness.

Tuoreen huhun mukaan Adam Driver olisi kärkisijalla seuraavaksi Reed Richardsiksi. Driver muistetaan monista upeista rooleista, mutta tunnetuin lienee Kylo Ren Star Wars -elokuvista.

BGR:n mukaan Driver tapasi Marvelin edustajia jo viime lokakuussa, ja aiheena oli rooli Ihmenelosissa. Huhuja Driverin liittymisestä elokuvaan on ollut liikkeellä aiemminkin, ja tuolloin esiin nousi myös Doctor Doomin rooli.

Edelleen on mahdollista, että Krasinski jatkaa Richardsina, ja hänen puheensa ovat pelkkää huijausta ja katsojien harhaanjohtamista. Jos Krasinski lopulta nähdään Richardsina ja Driver Doctor Doomina, elokuvan menestys ei todennäköisesti jäisi kiinni ainakaan heikoista näyttelijöistä.

Spekulaatioissa yksi mahdollinen Krasinskin korvaaja on ollut William Jackson Harper (The Good Place), joka nähdään myös Ant-Man and the Wasp: Quantumania -elokuvan näyttelijäkaartissa.

Fantastic Four -elokuvan ohjaa WandaVisionin ohjannut Matt Shakman. Leffan on määrä saapua valkokankaille vuonna 2025.

Lue myös: Narraako John Krasinski? Vihjaa ettei häntä nähdä Ihmenelosten Reed Richardsina – Episodi.fi

Lähde: BGR

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia