John Krasinski teki hengenvaarallisen stuntin itse – Navy SEAL -sotilas yllytti

Idea syntyi spontaanisti.

5.12.2022 18:43

Prime Videossa nähtävän Jack Ryan -sarjan tähti John Krasinski tekee sarjan kolmannella kauden hengenvaarallisen stuntin. Hänet houkutteli tähän tempaukseen Navy SEAL -sotilas.

Kohtauksessa Krasinskin hahmo Jack Ryan heitetään helikopterista valtamereen. Krasinskin ei pitänyt tehdä kohtausta alun perin itse, mutta hän ei voinut kieltäytyä SEAL-sotilaan ehdottaessa stunttia Krasinskille. Näyttelijä sanoi, että kameramies ei halunnut hänen tekevän temppua itse, mutta toive ei mennyt läpi.

Krasinskin tempauksesta ei tiennyt etukäteen kukaan, sillä idea stuntin tekemisestä itse syntyi spontaanisti helikopterissa.

Tom Clancyn hahmoihin perustuvassa sarjassa Krasinski näyttelee CIA:n analyytikkoa, joka joutuu kentälle kohdaten vaarallisia hetkiä. Kausi kolme tarjoaa niin ikään monenlaista toimintaa esimerkiksi takaa-ajojen ja tulitaisteluiden muodossa. Kautta on kuvattu eri puolilla maailmaa kuten Prahassa ja Venäjällä.

Ryanin täytyy kauden aikana paljastaa salainen Sokol-projekti, jonka tavoitteena on palauttaa Neuvostoliiton imperiumi. Samalla hän on pakomatkalla. Alla kauden kolme traileri. Se saapuu Prime Videoon 21. joulukuuta.

Lähde: ScreenRant

Lisää luettavaa