Narraako John Krasinski? Vihjaa ettei häntä nähdä Ihmenelosten Reed Richardsina

Monet fanit pettynevät, jos häntä ei nähdä roolissa.

15.12.2022 09:00

Hiljainen paikka -elokuvien ohjaaja ja näyttelijä John Krasinski ehti olla fanien spekulaatioissa pitkään ehdokkaana Ihmenelosten Reed Richardsin rooliin. Marvelin päättävät tahot olivat joko hereillä fanien toiveiden suhteen, tai he olivat itsekin arvelleet Krasinskin sopivan rooliin hyvin, sillä hänet nähtiin Richardsina elokuvassa Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Mutta nähdäänkö hänet roolissa jatkossakin? MCU:n multiversumien ansiosta Marvel-elokuvissa on nykyisin oikeastaan mikä tahansa mahdollista – myös se, että Krasinski vain vieraili Richardsin roolissa. Reed Richards kun voi näyttää toisessa multiversumissa ihan toisenlaiselta.

Näyttelijöiden puheisiin ei kannata hirmuisesti luottaa ainakaan Marvel-elokuvista puhuttaessa, sillä salassapito jatkon suhteen on tärkeää. Joka tapauksessa, Krasinski vihjasi The Wrapille, ettei häntä enää nähtäisi roolissa.

– Keskusteluja ei ole käyty ollenkaan. Ainoa keskustelu, jonka kävin, oli itse asiassa Jack Ryanin kuvausten toiseksi viimeisellä viikolla, Krasinski sanoi.

Kevin Feige soitti ja kysyi, lentäisitkö millään Los Angelesiin ja leikkisit päivän hiekkalaatikossamme? Minulle oli kunnia tehdä se. Kun saimme kuvaukset purkkiin, lensin suoraan Budapestista Doctor Strange -kuvauksiin. Olen kaikkien noiden hahmojen ja sen maailman suuri fani, joten oli todella jännittävää päästä leikkimään yhden päivän ajan siinä hiekkalaatikossa, Krasinski tuumi.

Tähden mukaan hän ei siis ole keskustellut jatkosta Marvelin kanssa. Tämä viittaisi siihen, että Feige ja kumppanit aikovat palkata jonkun toisen näyttelijän Ihmeneloset-elokuvaan.

Spekulaatioissa yksi mahdollinen korvaaja on ollut William Jackson Harper (The Good Place), joka liittyi äskettäin Ant-Man and the Wasp: Quantumania -elokuvan näyttelijäkaartiin.

Lue myös: Hulvaton ysärisarja saisi nykypäivänä vihaa ja paheksuntaa niskaansa – lisättiin Elisa Viihde Viaplayhin – Episodi.fi

Lähde: The Wrap

Lisää luettavaa