Hulvaton ysärisarja saisi nykypäivänä vihaa ja paheksuntaa niskaansa – lisättiin Elisa Viihde Viaplayhin

IMDb-arvosana on 8,1.

14.12.2022 08:35

Elisa Viihde Viaplayn valikoimassa on nyt Suomessa 90-luvulla naurattanut komediasarja Pulmuset. 11 kautta kestävän sarjan ensimmäisen jakso sai päivänvalonsa vuonna 1987, joten sarjaa voinee kutsua myös ysärisarjaksi.

Pulmuset kertoo kenkämyyjän työhönsä ja elämäänsä leipiintyneen Al Bundyn, hänen vaimonsa Peggyn ja heidän kahden lapsensa lähiöelämästä.

Alin rauhaa häiritsee sinnikkäästi lähentelevä vaimo Peggy, joka tuhlaa miehensä tienestit kauneushoitoloihin ja ostoskeskuksiin. Kaunis, mutta pinnallinen bilehile-tytär Kelly ja itsekeskeinen poika Bud täydentävät perheonnea. Pitkän avioliittonsa aikana Al ja Peggy ovat oppineet onnellisen liiton salaisuuden olevan toistensa omituisuuksien hyväksymisessä.

Näyttelijöinä Ed O’Neill, Katey Sagal, David Faustino, Christina Applegate, Amanda Bearse sekä Ted McGinley.

Sarjan tekijöiden mukaan Ed O’Neill sai roolin sarjassa, koska hän ymmärsi sarjan idean. Koe-esiintymisessä Al Bundyn hahmon piti yksinkertaisesti kävellä kotinsa etuovesta sisään. O’Neill päästi ennen oven aukaisua tuskaisen huokaisun, ja hänen hartiansa lysähtivät. Kun tuottajat näkivät hetken, he tiesivät O’Neillin olevan oikea valinta rooliin. Alla sarjan alkutunnari.

Lue myös: Hän on vedonlyöjien suosikki James Bondiksi – teki väitetysti vaikutuksen koekuvauksissa – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa