Hän on vedonlyöjien suosikki James Bondiksi – teki väitetysti vaikutuksen koekuvauksissa

Kuvasi ilmeisesti myös aseenpiippukohtauksen.

12.12.2022 08:18

Kuka on tuleva James Bond -näyttelijä? Asia on noussut jälleen pinnalle, koska väitetysti Bond-pomot vaikuttuivat koe-esiintymässä käyneen näyttelijän suorituksesta.

Kyseinen mahdollinen tuleva Bond on 32-vuotias näyttelijä Aaron Taylor-Johnson, joka tunnetaan muun muassa Kick-Ass-elokuvista sekä leffoista Bullet Train, Nocturnal Animals ja Nowhere Boy. Taylor-Johnson teki myös Quicksilverin roolin MCU-elokuvissa.

Metron mukaan Johnson on tällä hetkellä vedonlyöjien suosikki uudeksi Bondiksi. Aiemmin Bond-spekulaatioissa on pyörinyt ainakin Henry Cavill, Regé-Jean Page, Tom Hardy, James Norton ja Chiwetel Ejiofor.

The Sunin lähteen mukaan avainhenkilöt vaikuttuivat Taylor-Johnsonin suorituksesta salaisessa koe-esiintymisessä Pinewoodin studioilla. Näihin avainhenkilöihin kuulunee Bond-tuottaja Barbara Broccoli.

– Aaron on tehnyt pomoihin niin suuren vaikutuksen, että hän on kuvannut franchisen kuuluisan aseenpiippukohtauksen, jonka kaikki Bond-näyttelijät tekevät. Tämä vie hänet askeleen lähemmäksi sopimuksen allekirjoittamista, lähde kertoi.

Aaron Taylor-Johnson elokuvassa Bullet Train.

– Brändin pomot olivat todella vaikuttuneita hänen ainutlaatuisesta yhdistelmästään näyttelemisen intensiivisyyttä sekä vaikuttavasta listasta toimintaelokuvia, lähde jatkoi.

Taylor-Johnsonilla on kaksi lasta, ja hän on naimisissa Fifty Shades of Grey -ohjaaja Sam Taylor-Johnsonin, 55,  kanssa, jonka hän tapasi Nowhere Boyn kuvauksissa.

Idris Elba oli jossain vaiheessa väitetysti lähimpänä Bond-roolia, mutta neuvottelut eivät lopulta johtaneet roolin realisoitumiseen. Cavill puolestaan oli lähellä tulla valituksi Bondiksi jo Casino Royaleen, mutta hän oli vielä tuolloin liian nuori.

Lue myös: 007-ehdokkaiden täytyy läpäistä tärkeä testi ennen valintaa – nuori näyttelijä ei myöskään kelpaa – Episodi.fi

Lähde: Metro

Lisää luettavaa