007-ehdokkaiden täytyy läpäistä tärkeä testi ennen valintaa – nuori näyttelijä ei myöskään kelpaa

Barbara Broccoli ei kelpuuta junioreita rooliin.

3.10.2022 06:00

Daniel Craig on poistunut James Bond -elokuvien näyttämöltä, ja tilalle kaivataan uutta näyttelijää. Bond-tuottaja Barbara Broccoli ei aio pitää kiirettä valinnan suhteen, mutta hänellä on kuitenkin jo yksi suuntaviiva selvillä – Broccoli ei aio palkata nuorta näyttelijää.

– Olemme yrittäneet kokeilla nuorempia ihmisiä aiemmin. Mutta sen visualisointi ei toimi. Bond on kuitenkin jo veteraani. Hänellä on jonkin verran kokemusta. Hän on henkilö, joka on käynyt niin sanotusti sodat läpi, Broccoli tuumi.

– Hän on luultavasti ollut SAS-joukoissa tai jossain. Hän ei ole mikään lukiolainen, jonka voit tuoda mukaan ja lähteä liikkeelle. Siksi se sopii kolmekymmentäjotain-vuotiaalle, Broccoli kertoi.

Ennen kuin uusi näyttelijä varmistaa legendaarisen agentin roolin itselleen, hänen täytyy läpäistä yksi tärkeä testi.

– Käytämme aina samaa kohtausta, joka on elokuvasta Salainen agentti 007 Istanbulissa. Bond palaa huoneeseensa salamurhan jälkeen, alkaa riisua paitaansa ja menee huoneeseen kylpemään, Broccoli aloitti.

– Sitten hän kuulee jotain, ottaa aseensa, menee sisään ja tyttö on sängyssä. Se on testi, jota käytämme. Jokainen, joka pystyy nostamaan tämän kohtauksen esiin, on oikea Bondiksi. Se on vaikea kohtaus tehdä, Broccoli jatkoi.

Salainen agentti 007 Istanbulissa -elokuvassa Sean Conneryn näyttelemä Bond löytää sängystä venäläisen Tatiana Romanovan, jota näyttelee Daniela Bianchi.

Broccoli sanoi vastikään, että rooli on 10-12 vuoden sitoumus, ja antoi ymmärtää kyllästyneensä taisteluun Craigin kanssa siitä, jatkaako hän Bondina. Todennäköisesti hän aikoo tehdä aukottoman sopimuksen, joka varmistaa uuden näyttelijän mutkattoman jatkon 007-elokuvasta toiseen. Voit katsoa kohtauksen alta.

Lue myös: Amy Winehousen piti tehdä 007-tunnari – tuottaja kuvaili tapaamista ”hyvin surulliseksi” – Episodi.fi

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia