Pierce Brosnan tylynä seuraavasta Bondista – ”En välitä”

Jätti toisen kommentin kesken.

25.9.2022 07:15

James Bondin valinta kestää vielä kauan, sillä elokuvasarjan tuottaja Barbara Broccoli haluaa pohtia asiaa tarkkaan ja harkiten. Sillä aikaa voi tietysti spekuloida, ja myös Pierce Brosnanin mielipidettä on kysytty.

Entinen 007-näyttelijä ei vaikuta olevan kovinkaan kiinnostunut siitä, kuka Bondia näyttelee.

– Kenen pitäisi tehdä se? En välitä. On mielenkiintoista nähdä, kenet he ottavat, ja kuka se mies on. Kuka tahansa hän on, toivon hänelle kaikkea hyvää, Brosnan totesi GQ-lehdelle.

Brosnan kertoi haastattelussa nähneensä Skyfallin, josta hän piti. No Time To Diesta hänellä puolestaan oli antaa kommentti, jonka hän jätti kesken.

– En ole kovin varma viimeisestä. Daniel panostaa aina koko sydämestään. Erittäin rohkea, erittäin vahva. Mutta…

Spectreä Brosnan kritisoi niin ikään aikoinaan. Hän koki sen liian pitkäksi ja tarinan heikoksi. Daniel Craig saa piakkoin vuoron kritisoida Brosnanin leffaa, sillä hän näyttelee Doctor Fatea (Tohtori Kohtalo) elokuvassa Black Adam.

Doctor Fate on yksi DC-universumin voimakkaimpia hahmoja, ja hänellä on kyky muun muassa kuolemattomuuteen ja haavoittumattomuuteen.

– Hänellä on kyky ennakoida tulevaisuutta, herättää kuolleita ja teleportata kultakypärä päässä. Se on ehdottomasti siunaus ja kirous. Se on jollain tavalla melkein kuin huumeriippuvuus, Brosnan kommentoi hahmoa.

Brosnan kehui vielä vilpittömästi kypärän ulkonäköä, sillä hänen mielestään se on erittäin kauniisti suunniteltu. Brosnanilla oli sanan sanottavana kypärän tyylissä, ja hän kehaisikin ohjaaja Jaume Collet-Serraa näyttelijöiden mukaan ottamisesta elokuvanteon prosessiin.

Lue myös: Nyt Prime Videossa: 007-tähti laatuohjaajan viihdyttävässä rikosleffassa – elokuvassa outo kohtaus Bond-roolin sopimuspykälän vuoksi – Episodi.fi

Lähde: MovieWeb, ScreenRant

Lisää luettavaa