Dwayne ”The Rock” Johnson vaati Black Adamin poistamista DC-supersankarileffasta

Hyvä näin. Black Adam on synkeä hahmo, Shazam ei niinkään.

16.8.2022 22:09

Dwayne ”The Rock” Johnson on unelmoinut Black Adam -elokuvasta jo vuosien ajan. Hahmo olisi tosin voinut olla jo vuonna 2019 julkaistussa Shazamissa.

Shazamin tuotanto käynnistyi vuonna 2014. Elokuvan ensimmäisessä käsikirjoituksessa oli sekä Shazamin että Black Adamin syntytarina. Kaksikolla on sarjakuvissa jaettu historia. Yhteinen elokuva olisi ollut erittäin looginen lähtökohta.

– Eihän se ollut mitenkään yllättävää. Tiesin kuitenkin, ettei elokuvaa voitaisi tehdä niin. Sen tyyli ei sopinut Black Adamille. Se olisi ollut todella iso karhunpalvelus hahmolle. Shazamille se olisi ollut kyllä erittäin hyvä juttu, Johnson kertoo tuoreessa haastattelussa.

– Soitin puhelun: ”Minun pitää tuulettaa ajatuksiani teille. Ette tule pitämään siitä, koska kaikki pitävät käsikirjoitusta upeana, mutta teidän pitää tehdä Shazamin oma elokuva juuri niin kuin haluatte. Meidän pitää kuitenkin erottaa hahmot toisistaan.”

Warner Bros. oli lopulta samaa mieltä. Black Adam on syksyn tärkeimpiä elokuvia studiolle. Se tulee muuttamaan koko DC:n.

Muissa rooleissa nähdään muun maussa Aldis Hodge, Noah Centineo, Sarah Shahi, Marwan Kenzari ja Pierce Brosnan.

Ensi-ilta lokakuun 21. päivä.

Alla Black Adamin traileri.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia