DC:n uusi pomo kertoo Batgirlin perumisesta ja supersankareiden uudesta kymmenvuotissuunnitelmasta

DC:llä pistetään kaikki uusiksi. Hyvä niin, sillä DCEU oli pahimmillaan todella ala-arvoista suttua ja huttua.

5.8.2022 07:51

Marvel Studios on vienyt Warnerin DC-jaostoa kuin pässiä narussa. Jopa Marvelin ö-luokan supersankarit ovat tienanneet enemmän kuin maailman tunnetuimmat DC:n supersankarit. Warnerilla on ongelma, johon haetaan ratkaisua rajulla tavalla: kaikki resetoidaan.

Warner Bros. Discoveryn uusi pomo David Zaslav kertoi toisen kvartaalin tienestipuheessaan seuraavaa:

– Batman, Superman, Wonder Woman ja Aquaman tunnetaan kaikkialla maailmassa. Olemme nyt resetoineet kaiken. Olemme rakentaneet uudelleen DC:n bisnesmallin, jossa keskitymme seuraavaan kymmeneen vuoteen. Uskomme pystyvämme rakentamaan paljon kannattavamman bisneksen, Zaslav kertoo.

Entinen Disneyn toimitusjohtaja Alan Horn hyppäsi Warnerin kelkkaan ja auttaa studiota DC-brändin konsultoijana. DC:tä lähdetään rakentamaan samoista pilareista kuin mille Disneyn MCU on pystytetty.

– Se on jotain samanlaista kuin mitä Alan Horn, Bob Iger ja Kevin Feige rakensivat Disneyllä. Keskitymme laatuun. Emme aio julkaista elokuvia ennen kuin ne ovat valmiita. Pystymme tekemään DC:stä paremman.

– Tehtävämme on kasvattaa DC-brändiä, tehdä hahmoistamme suuria. Tehtävämme on myös suojella DC-brändiä ja aloitimme sen työn nyt, Zaslav viittaa sanoillaan Batgirlin perumiseen.

Zaslav kertoo, ettei ole nähnyt minkäänlaista hyötyä julkaista valkokangaselokuvia niin nopealla tahdilla HBO Maxiin, joten myös se tulee muuttumaan. DC:lle ei myöskään aiota tehdä suoratoistoon tarkoitettuja elokuvia.

Zaslav hehkuttaa samalla DC:n tulevia elokuvia Black Adamia, Shazam! Fury of the Godsia ja The Flashia upeiksi. Tiimit työskentelevät edelleen niiden parissa, jotta niistä tulisi DC-brändin arvoisia teoksia.

Lähde: JoBlo, Comicbook

Lisää luettavaa