Colin Farrellin hämmästyttävä muodonmuutosprosessi jatkuu

Tämä tulevasta The Batman -spin-offista tiedetään nyt.

31.7.2022 17:01

Näyttelijä Colin Farrell on totuttu näkemään rooleissaan kohtalaisen hyvässä kunnossa, mutta Matt Reevesin The Batmania varten mies kävi läpi erilaisen muodonmuutoksen. DC-hahmo Pingviininä alias Oswald Cobblepotina Farrell oli tuskin tunnistettavissa. Leffan nimikkosankarin arkkivihollista nähtiin lopulta vain muutamassa kohtauksessa, mutta Farrellin odotetaan katoavan Pingviinin maskin taakse kohta pidemmäksi aikaa.

Jo viime syyskuussa puheissa ollut Pingviinin spin-off-sarja, Penguin, kertoo siitä, kuinka Cobblepot nousee Batmanin kotikaupungin suurimmaksi rikollispomoksi. Sarja siis jatkaa tarinaa siitä, mihin The Batman jäi. On otaksuttavaa, että spin-off esittelee myös lisää hahmoja, joilla on merkityksellinen rooli Matt Reevesin tulevissa Batman-elokuvissa. Kuuluuko Barry Keoghanin The Batmanissa hekotellut Jokeri näiden joukkoon, on kuitenkin vielä epäselvää.

Farrell on vihjaillut tekevänsä Pingviiniin liittyviä töitä Los Angelesissa nyt ja joulukuussa, mutta sarjan varsinaiset kuvaukset käynnistynevät vasta helmikuussa 2023. Näyttelijä on jo liekeissä siitä, mitä tuleman pitää.

– Luin sarjan ensimmäisen käsikirjoituksen ja luulen sen olleen kuuden tai kahdeksan tunnin mittainen. Se oli herkkua. Olin siitä ihan että: Vitun hyvää, Farrell muotoilee. Hän on myös todennut ennakkoon, että Penguin saattaa saada kovemman luokan ikärajan.

 

Lähde: Movie Web

Lisää luettavaa