Michael Keaton ei ole katsonut ainuttakaan supersankarileffaa – selitys ei ole kovinkaan dramaattinen

Eipä se pakko ole katsoa.

2.8.2022 11:53

Hollywood-näyttelijä Michael Keaton on nähty useammassa supersankarielokuvassa, mutta hän ei ole koskaan katsonut sellaista kokonaan. Syynä ei Keatonin mukaan ole minkäänlainen ylimielisyys DC tai Marvel-elokuvia kohtaan.

Keatonin voisi kuvitella nähneen supersankarielokuvan edes joskus. Näyttelihän hän suosittua Batmania Tim Burtonin elokuvissa. Toisaalta Keaton on sitä ikäpolvea, jota ei ehkä niin paljon kiinnosta supersankariseikkailut.

Keaton nähtiin Batman-elokuvien lisäksi Adrian Toomesin eli Vulturen roolissa Spider-Man: Homecomingissa, ja Keatonilla on vireillä myös muita projekteja supersankariteeman ympärillä. Kaikesta huolimatta missään vaiheessa hän ei ole katsonut tarpeelliseksi katsoa supersankarielokuvaa pohjatyöksi.

– Tiedän, että ihmiset eivät usko tätä, mutta että en ole koskaan nähnyt kokonaista versiota mistään noista elokuvista – mistään Marvel-elokuvasta tai mistään muusta. Enkä sano, etten katso niitä, koska olen ylimielinen – luota minuun! Kyse ei ole siitä. Se johtuu vain siitä, että katson hyvin vähän mitään. Jos alan katsoa jotain, ja mielestäni se on hyvä, katson kolme jaksoa, mutta minulla on muutakin tekemistä, Keaton tunnusti Varietylle.

Supersankarielokuvien ulkopuolelta voisi mainita Keatonin sarjan Dopesick, joka löytyy tällä hetkellä Disney Plussasta. Kyseessä on loistava draamasarja supersankarien roolitkin hallitsevalta näyttelijältä.

Lue myös: Idris Elban uuden elokuvan kuvauksissa iski paniikki – paikalle tuotu leijona pääsi irti – Episodi.fi

Lähde: Screen Rant

 

Lisää luettavaa