Idris Elban uuden elokuvan kuvauksissa iski paniikki – paikalle tuotu leijona pääsi irti

Meniköhän kahvit väärään kurkkuun?

2.8.2022 10:53

Hollywood-tähti Idris Elbalta on tulossa elokuva nimeltään Peto. Se kertoo tappajaleijonasta, joka hyökkää ja raatelee vastaan sattuvia uhrejaan. Jättiläisleijonan raivoa ei auta se, että se joutui aiemmin salametsästäjien loukkuun. Elban hahmon täytyy näin ollen yrittää pelastaa verenhimoisella karvakasalta itsensä ja kaksi tytärtään.

Elokuvan tapahtumat olivat käydä toteen, kun ohjaaja Baltasar Kormákur (Everest, 2 Guns, Salakuljettaja) toi kuvauksiin leijonan. Se pääsi paikallaolijoiden kauhuksi irti.

Jossain vaiheessa leijona onnistui pakenemaan, ja se liikuskeli alueella vapaasti. Kukaan ei onneksi loukkaantunut välikohtauksessa, joten kyseessä ei ehkä ollut ainakaan yhtä verenhimoinen leijona kuin elokuvassa.

– En ole varma, saanko sanoa tätä, mutta leijona pääsi ulos jossain vaiheessa, ja kuvauksissa oli pientä paniikkia, ohjaaja Kormákur kertoi.

Elokuvassa ei tiettävästi nähdä oikeaa leijonaa, mutta Kormákur oli saanut The Revenantin ohjanneelta Alejandro González Iñárritulta vinkin viedä leijona kuvauspaikalle. Tästä on se hyöty, että valon käyttäytymistä leijonan karvoissa voi käyttää referenssinä jälkituotannossa, kun tehostevastaavat luovat digitaalista leijonaa.

The Revenantissa tunnetusti nähdään Leonardo Di Caprion hahmon kimppuun käyvä karhu.

– Joten menin studiolle ja kysyin: ”Voinko saada leijonan kuvauksiin?” Vastaus oli yllättäen ”kyllä”, Kormákur selitti.

Pedon ensi-ilta on 2. syyskuuta. Näyttelijöinä nähdään Elban lisäksi Sharlto Copley, Iyana Halley sekä Leah Sava Jeffries.

Lue myös: Michael Keaton ei ole katsonut ainuttakaan supersankarileffaa – selitys ei ole kovinkaan dramaattinen – Episodi.fi

Lähde: Metro

Lisää luettavaa