James Bond -tekijöiltä vaatimus seuraavalle 007-tähdelle – Craigin kanssa oli jo tarpeeksi hankalaa

Tällä kertaa ei haluta samoja ongelmia ratkottavaksi.

22.9.2022 05:30

Pandemian viivästyttämä No Time to Die oli Daniel Craigin päätös tähden pitkälle uralle 007-agenttina. Uutta Bondia ei ole vielä löydetty, eikä varmaankaan vielä vähään aikaan löydetäkään. Tekijöillä on kuitenkin jo vaatimus tulevalle elokuvasarjan päätähdelle.

James Bond -tuottajat Barbara Broccoli ja Michael G. Wilson joutuivat painimaan aika paljon roolin jatkosta Daniel Craigin kanssa. Craig oli erittäin halukas lopettamaan ainakin Spectren jälkeen – tuolloin hän tuumi leikkaavan ranteensa auki ennemmin kuin palaa Bondiksi.

Broccoli ei ilmeisesti halua enää maanitella seuraavaa Bondia jatkamaan – ainakaan niin paljon kuin Craigia.

– Tässä tulee olemaan parin vuoden tauko. Ja kun roolitamme Bondin, se on 10, 12 vuoden sitoumus, Broccoli sanoi.

– Kaikki eivät halua sitä. Oli jo tarpeeksi vaikeaa (saada Daniel Craig sitoutumaan), Broccoli jatkoi.

Broccolilla ei ole kiire pestata uutta James Bondia. Hän sanoi aiemmin tänä vuonna, että he käyttävät aikaa päätöksen tekemiseen sekä myös harkitsevat vaihtoehtojaan huolellisesti.

Broccoli on myöhemmin vihjaillut, että elokuvasarja kokee jonkinlaisen uudistuksen. Tarkempaa tietoa muutoksesta ei kuitenkaan vielä ole.

– Tutkimme, mihin suuntaan mennä hänen (Bondin) kanssaan. Keskustelemme asiasta. Käsikirjoitusta ei ole, emmekä voi keksiä sitä ennen kuin päätämme, miten aiomme lähestyä seuraavaa elokuvaa, koska se todella on uudelleen keksitty Bond. Keksimme uudelleen kuka hän on, ja se vie aikaa, Broccoli sanoi kesäkuussa tänä vuonna.

Lue myös: Ei hätiä mitiä – 007-elokuvia katsellaan ainakin vuoteen 2037 saakka – Episodi.fi

Lähde: ScreenRant, ScreenRant

Lisää luettavaa