Entinen 007 George Lazenby potkaistiin ulos Bond-musiikkikiertueelta: tällaisia seksipitoisia tarinoita hän kertoi lavalla

Lazenby pyysi sanomisiaan julkisesti anteeksi.

13.9.2022 10:41

Uutisoimme eilen, kuinka entinen James Bond, Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa -tähti George Lazenby sai potkut Australiassa pyörivästä 007-musiikkikiertueelta.

Lazenbyä oli haastateltu Perthin osuudella lavalla, kun hän oli kertonut tarinoita menneisyydestään. Osa katsojista pöyristyi 83-vuotiaan jutuista niin paljon, että hän sai potkut lopuilta keikoilta.

Mitä hän sitten kertoi?

Eräs katsoja paljasti australialaisessa radio-ohjelmassa, kuinka Lazenby kertoi seksuaalisista valloituksistaan, oli homofobinen, kiroili, eikä puhunut varsinaisesti Bond-roolistaan. Hän myös vähätteli kuningatar Elisabetin kuolemaa.

– Se oli aivan uskomatonta. Hän nimesi erään australialaisen kriketinpelaajan, jonka tytärtä hän oli jahdannut jo jonkin aikaa. Hän kehuskeli lavalla, kuinka raahasi tyttären pubista ja istutti autoonsa Lontoossa. Se oli kauheaa.

– Hän nimesi myös tämän naisen, jonka kanssa oli harrastanut seksiä, ja katsomossa oli lapsia. Siellä oli paljon perheitä, jotka olivat luultavasti tuoneet lapsensa ensimmäiseen klassiseen konserttiinsa.

– Ei se ollut hurmaavaa, eikä edes hauskaa. Se oli puistattavaa ja hyökkäävää. Hänen käyttäytymisensä oli aivan karmeaa.

Lähde: Perth Now

Lisää luettavaa