Hobitti-tähti haluaa James Bondiksi – sanoi myös ettei Bondin seksuaalisuudella ole merkitystä faneille

Hobitti-elokuvista ja The Alienist -sarjastakin tuttu Luke Evans ei kieltäytyisi James Bondin roolista.

9.11.2022 04:33

Expressin mukaan Luke Evans on varteenotettava Daniel Craigin korvaaja. Craigia ei tunnetusti nähdä roolissa enää viimeisimmän 007-leffan No Time to Dien jälkeen.

Evans ylisti vastikään Craigin luoman Bondin kehitystä elokuvien aikana. Näyttelijä arvosti sitä, miten hänestä tuli ihminen pelkän naistenkaatajan sijaan.

– Emme ole enää Roger Mooren aikakaudella, jolloin hän menee sänkyyn viiden naisen kanssa elokuvaa kohden, hahmossa ei oikeastaan ole enää kyse siitä. Luultavasti ihmiset ovat kiinnostuneempia itse spektaakkelista ja tarinasta, Evans pohti vastikään haastattelussa.

Evans on elokuvasarjan fani, ja hän piti Craigin aikakaudesta. Hän on myös sanonut, että hän hyppäisi Bondin kenkiin mielellään.

Bondin vihjattiin Skyfall-elokuvassa viihtyneen miesten kanssa myös seksuaalisesti. Evans, joka itse on homoseksuaali, ei katso Bondin seksuaalisuudella olevan merkitystä. Hän ei usko myöskään hänen omalla seksuaalisuudellaan olevan merkitystä elokuvasarjan faneille.

– Se ei ole vaikuttanut mihinkään rooleihini, joita olen esittänyt. Repertuaarini on monipuolinen ja vaihteleva loistavalla tavalla. Olen näytellyt kaikkea, eikä kenelläkään näytä olevan ongelmaa sen suhteen. Ja myös Bond on muuttunut, Evans tuumi.

Bondin rooliin on veikattu monia näyttelijöitä, muun muassa Idris Elbaa, Henry Cavillia ja Regé-Jean Pagea. Bond-tuottaja Barbara Broccoli ei omien sanojensa mukaan aio pitää kiirettä valinnan suhteen, joten elokuvasarjan fanit joutuvat elämään jännityksessä vielä pitkään.

Lue myös: 007-ehdokkaiden täytyy läpäistä tärkeä testi ennen valintaa – nuori näyttelijä ei myöskään kelpaa – Episodi.fi

Lähde: Express

Lisää luettavaa