Harmin paikka: Disney laittoi Kaunotar ja hirviö -sarjan tuotannon jäihin

Tämäpä ikävä käänne.

11.2.2022 15:00

Disneyn klassikkosatu Kaunotar ja hirviö oli saamassa oman liveaction-esiosasarjansa, mutta nyt tuotannosta on kantautunut harmillisia uutisia. Sarjan kehittely on laitettu toistaiseksi jäihin.

Sarjan oli tarkoitus seurata vuoden 2017 elokuvasta tuttujen Gastonin (Luke Evans) ja LeFoun (Josh Gad) seikkailuja ennen Bellen ja Hirviön rakkaustarinaa. Mukana näyttelijätiimissä olivat myös Fra Fee (Hawkeye), laulajatar Rita Ora, Briana Middleton (The Tender Bar) ja Broadway-tähti Jelani Alladin.

Syyksi sarjan jäädyttämiselle mainitaan luovaan prosessiin ja aikatauluihin liittyvät ongelmat. Kuvausten alkua oli jouduttu lykkäämään jo aiemmin keväältä kesälle, mutta käsikirjoitusten hionta kesään mennessä vaikuttaa tällä hetkellä turhan tiukalta suoritukselta. Kuvauksia ei ole mahdollista lykätä enää kesältä syksymmälle, sillä näyttelijät ovat sitoutuneet tuolloin muihin projekteihin eikä Iso-Britannian synkeä syyssää sovi sarjan tavoiteltuun tunnelmaan.

Disney kuitenkin toivoo saavansa suoratoistosarjansa toteutettua myöhemmällä ajankohdalla, mikäli kaikki palaset vain loksahtavat uudestaan kohdilleen.

Fee julkaisi Instagram-tarinassaan pettyneet tuntemuksensa jäädytyksestä: ”Hyvää yötä, suloinen prinssi :(”. Myös Gad vahvisti Twitterissä uutisen pitävän toden totta paikkansa.

Lähde: THR

Lisää luettavaa