Ketkä tähdet ovat olleet sekä Marvel- että DC-elokuvissa? Katso 13 tunnetun näyttelijän lista

Onhan näitä aimo nippu.

6.10.2022 05:30

Ketkä näyttelijät ovat olleet sekä Marvel- että DC-elokuvissa? Hollywood-tähtiä on vain rajattu määrä, ja supersankarielokuvia tuntuu olevan rajaton määrä. Tästä seuraakin, että monet elokuvanäyttelijät ovat päätyneet molempien leirien elokuviin – sekä Marvelin että DC:n. Alla lista tunnetuimmista tapauksista.

Idris Elba

Ohjaaja James Gunn vaihtoi Marvel-universumin elokuvista DC:n puolelle, ja toi mukanaan Thor- ja Avengers-elokuvien Idris Elban. Hänet nähtiin Gunnin ohjaamassa DC-leffassa The Suicide Squad.

J.K. Simmons

Simmons näytteli Marvelin puolella ensimmäisen kerran Tobey Maguiren Hämähäkkimies-leffoissa J. Jonah Jamesonia. Simmons nähtiin myös uudessa Spider-Man: No Way Home -elokuvassa. DC:n puolella hän oli Jim Gordonin roolissa Justice Leaguessa.

Ryan Reynolds

Reynolds erehtyi aikoinaan näyttelemään elokuvassa Green Lantern. Kyseinen DC-leffa on laajalti inhottu pökäle, eikä siitä pidä edes Reynolds. Hän korjasi kaiken mahtavalla Marvel-roolillaan, kun hän astui Deadpooliin pukuun.

Tom Hardy

Hardy on näytellyt Marvel-universumin Venom-elokuvissa. DC:n puolella hän teki mainion roolin Yön ritarin paluu  -leffan Banena.

Halle Berry

Berry näytteli hienosti Stormin roolin X-Men-elokuvissa Marvel-maailmoissa. Berry valitettavasti erehtyi tekemään DC:lle Catwoman-elokuvan, joka oli karmea floppi. Hän voitti siitä Razzie-palkinnon.

Ben Affleck

Affleck teki Marvelin puolella kamalan Daredevil-elokuvan, vaikkakin yllättäen joillakin löytyy ymmärrystä tällekin leffalle. Kaikkien suureksi yllätykseksi hänet valittiin Batmaniksi. Kauhunsekaiset tunteet osoittautuivat turhiksi, sillä Affleckista tuli ihan kelpo Batman.

Michael Keaton

Michael Keaton on yksi parhaista Batman-näyttelijöistä, mutta hän on ollut mukana myös Marvel-elokuvassa. Hänet nähtiin pahiksena Tom Hollandin ensimmäisessä Hämis-leffassa Spider-Man: Homecoming.

Willem Dafoe

Ensimmäisessä Maguiren Spider-Man-elokuvassa Dafoe näytteli konnaa. Monia vuosia myöhemmin hän vaihtoi DC:hen näytelläkseen sivuroolissa Aquamanissa. Dafoe palasi Vihreän menninkäisen rooliinsa elokuvassa Spider-Man: No Way Home.

Chris Evans

Chris Evans on nähty kahdessa roolissa Marvel-universumissa, ja yhdessä roolissa DC:llä. Marvelilla hän näytteli Liekkiä Ihmeneloset-elokuvissa, ja myöhemmin hänestä tunnetusti leivottiin Kapteeni Amerikka. DC:llä hän näytteli The Losers -elokuvassa kapteeni Jake Jensenin roolin.

Michelle Pfeiffer

Pfeiffer veti hienosti Kissanaisen roolin DC:lle. Marvelin puolella hän puolestaan näytteli Ant Man -elokuvien Janet Van Dynea.

Tommy Lee Jones

Jones näytteli Kaksinaamaa elokuvassa Batman Forever. Mainittakoon, että hän ei syystä tai toisesta sietänyt kuvauksissa Jim Carreyta. Lisäksi hänellä oli Marvel-rooli Captain America: The First Avenger -elokuvassa ankarana armeijan miehenä.

Ben Mendelsohn

Hän näytteli ulkoavaruuden olento Talosin roolin Captain Marvel -elokuvassa. Mendelsohn oli mukana myös Yön ritarin paluu -elokuvassa.

Laurence Fishburne

DC soitti Fishburnelle ensimmäisenä, ja hänestä tuli Daily Planetin Perry White Man of Steel -elokuvassa. Myöhemmin Fishburne teki Marvelilla Bill Fosterin roolin elokuvassa Ant-Man and the Wasp.

Lue myös: Avengers: Secret Warsin käsikirjoittajavalinta kauhistuttaa faneja – aiemmat näytöt eivät vakuuta – Episodi.fi

Lähde: Yardbarker

Lisää luettavaa