Avengers: Secret Warsin käsikirjoittajavalinta kauhistuttaa faneja – aiemmat näytöt eivät vakuuta

Lopputulos näyttänee, onko miehestä tehtävään.

4.10.2022 08:30

Vastikään selvisi, että odotetun elokuvaspektaakkelin, Avengers: Secret Warsin käsikirjoittaja on Michael Waldron. Hänen aiempiin Marvel-töihinsä kuuluvat Doctor Strange in the Multiverse of Madness ja Disney Plus -sarja Loki.

Waldron teki vaikutuksen Marvelin johtajiin, kun Loki sai kriitikoilta ja faneilta kiitosta. Waldron käsikirjoittaa myös Kevin Feigen mahdollista tulevaa Star Wars -elokuvaa.

Fanit eivät kuitenkaan näytä olevan täysin iloisia siitä, että Waldron ottaa vastuulleen Avengers: Secret Wars -elokuvan. Negatiiviset tuntemukset kumpuavat ehkä ennemminkin Doctor Strange in the Multiverse of Madnessista kuin pidetystä Lokista.

Joidenkin Marvel-fanien mielestä Waldron ei ole sopiva käsikirjoittamaan tärkeää Secret Wars -elokuvaa. Toisaalta toinen puoli faneista pitää häntä pätevänä tehtävään.

Avengers: Secret Wars sijoittuu aikaan The Kang Dynasty -elokuvan tapahtumien jälkeen. Kangin dynastiasta kertovan elokuvan ohjaa Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings -ohjaaja Destin Daniel, ja käsikirjoittaja on Jeff Loveness (Miracle Workers, Rick and Morty).

Avengers: Secret Warsin ohjaajaa ei ole vielä julkistettu. Multiverse of Madnessin ohjasi Sam Raimi.

Avengers: Secret Warsin on määrä saapua valkokankaille vuonna 2025. Katso alta ihmisten twiittauksia.

Lue myös: Oletko huomannut House of the Dragonin teknisen outouden? Osa faneista vetänyt herneen nenään – Episodi.fi

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa