Nyt Viaplayssa: Odotettu vuoden 2019 scifitoiminta oli pettymys monille – ei pärjännyt edeltäjilleen

IMDb-arvosana on 5,6.

3.10.2022 13:00

Elisa Viihde Viaplayssa on nyt elokuva Men in Black: International (2019). Kyseessä on suosittujen scifi-elokuvien spin-off. Leffa ei menestynyt häävisti lippuluukulla, eikä se saanut muutenkaan hyvää vastaanottoa.

Molly on kiinnostunut maapallon ulkopuolisesta elämästä ja etsii pakkomielteenomaisesti niiden parissa työskentelevää salaista organisaatiota. Eipä siis aikaakaan, kun hän on puoliväkisin värväyttänyt itsensä Men in Black -järjestöön.

Molly saa koeajalle agenttinimen M ja joutuu ylimielisen agentti H:n aisapariksi. Kaksikko saa tehtäväkseen viihdyttää tärkeää vierasta ulkoavaruudesta, mutta keikka menee tietysti poskelleen, ja he huomaavat olevansa niin oman organisaationsa kuin avaruusolentojen takaa-ajamia. Vaakalaudalla on jälleen koko maailmankaikkeus.

Chris Hemsworth ilmoitti elokuvan jälkeen ottavansa tauon näyttelemisestä viettääkseen aikaa perheensä kanssa.

Episodin kahden tähden arviossa tuumittiin näin:

”Käsikirjoitus on kuin hölmöin Roger Mooren kauden Bond-seikkailu, mutta laiskemmin kirjoitettu. Toimintakohtaukset ovat väsähtäneitä ja efektit suurimmaksi osaksi yllättävän heikkoja. Niiden väliin kirjoitettu läppä ei naurata, ja Thompsonin ja Hemsworthin välinen kemia on vieläkin heikompi kuin Thor- ja Avengers-elokuvissa. Toisiensa tukemisen sijaan he tuntuvat kilpailevat tilasta.

MiB-elokuville on ilmeisesti mahdotonta kirjoittaa juonta, jossa ei metsästettäisi superasetta. International kaiken lisäksi mokaa ilmeisen tarkoituksensa pohjustaa kansainvälisestä agenttiorganisaatiosta kertovaa franchisea.” Alla traileri.

Lisää luettavaa