Nyt Viaplayssa: Toimintaleffa on vuosituhannen parhaita – siitä odotettiin silti tulevan täysi floppi

IMDb-arvosana on 7,9.

5.10.2022 10:50

Elisa Viihde Viaplayssa on nyt toimintatrilleri Medusan verkko (2002). Palvelussa on myös Medusan isku, Medusan sinetti, Medusan perintö ja Jason Bourne.

Tarinassa loukkaantunut ja muistinsa menettänyt Jason Bourne alkaa keräillä elämänsä palasia yhteen. Pian selviää, että moni hänen kohtaamistaan ihmisistä yrittää tappaa hänet.

Elokuvan tähti Matt Damon kertoi aikoinaan haastattelussa, ettei Hollywoodissa uskottu ensimmäiseen Bourne-elokuvaan Medusan verkkoon. Yksi syy oli, että Damonin ura oli laskusuunnassa muutaman flopin jälkeen ja Medusan verkossakin oli huonot merkit ilmassa.

– En ollut saanut työtarjousta kuuteen kuukauteen, Damon muisteli.

– Sen ensi-iltaa siirrettiin eteenpäin, sen kanssa viivyteltiin, oli uudelleenkuvauksia ja kaikki ajattelivat: ”Tämä kyllä epäonnistuu.” Lopulta se julkaistiin ja kaikki löysivät elokuvan, Damon selvitti.

Damon oli Medusan verkon ansiosta jälleen kuuma nimi Hollywoodissa, ja elokuvasarja on saanut monta jatko-osaa. Alla traileri.

Lue myös: Buffy ja Marvel-näyttelijä Emma Caulfield sairastaa MS-tautia – heräsi aamulla outoon tuntemukseen – Episodi.fi

Lähde: Irish Examiner

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia