Buffy ja Marvel-näyttelijä Emma Caulfield sairastaa MS-tautia – heräsi aamulla outoon tuntemukseen

Hänet nähdään tulevassa Marvel-sarjassa Agatha: Coven of Chaos.

5.10.2022 06:08

Emma Caulfield muistetaan Buffy – vampyyrintappaja -sarjasta, ja hän oli mukana myös WandaVisionissa. Hän kertoi nyt haastattelussa sairastavansa vaikeaa tautia.

Caulfield kertoi, että hän sairastaa MS-tautia. Se ei ole uusi asiaa Caulfieldille, sillä hän on sairastanut jo vuodesta 2010.

– Heräsin eräänä aamuna ja kasvojeni vasen puoli tuntui siltä, ​​että siinä olisi miljoona muurahaista, hän kertoi Vanity Fairin haastattelussa.

Hänellä diagnosoitiin MS pian sen jälkeen.

– Se oli kuin kehon ulkopuolinen kokemus.

– Mietin, ettei se ole mahdollista. Tuumin (lääkärille): ”Mistä sinä puhut?”

Caulfield kuvaili tilannetta eräänlaiseksi painajaiseksi. Hän sanoi aluksi piilottaneensa sairautensa työkavereiltaan, koska hän pelkäsi, ettei häntä palkattaisi.

– On monia syitä olla palkkaamatta ihmisiä, syitä, joita useimmat näyttelijät eivät edes tiedä. Näytät entiseltä tyttöystävältä, olet liian lyhyt, olet liian pitkä, näytät ilkeältä, sinulla ei ole oikeanväriset silmät… Tiesin luissani ja ytimissäni, että jos puhun tästä, työt loppuvat. Siinä se, Caulfield sanoi.

Hän paini hiljaa itsekseen sairautensa kanssa WandaVision-sarjan kuvauksissa. Sairaudesta huolimatta, hänellä on edelleen Dottien rooli WandaVisionin spin-off-sarjassa Agatha: Coven of Chaos. Caulfied tuumi tulevaisuudestaan, että hänen on jatkettava eteenpäin.

Lähde: CTV News

Lisää luettavaa