”Se teki minusta onnettoman ja join aivan liikaa alkoholia”: Ben Affleck kertoo Justice Leaguen kuvauksista

Eipä tainnut olla kivat kuvaukset.

16.3.2023 22:02

Snyderversen eläköitynyt Batman Ben Affleck paljasti juuri, ettei häntä kiinnosta tehdä elokuvia James Gunnin ja Peter Safranin kanssa. Samalla hän kertoi kokemuksistaan vuoden 2017 Justice Leaguen kuvauksista.

Affleck kertoo tuotannon olleen karmein hänen koko urallaan. Justice League sai hänet luopumaan myös Batman-projektistaan, joka hänen piti ohjata ja tähdittää.

– Minun piti ohjata Batman, mutta Justice League sai minut toisiin aatoksiin. Halusin vain eroon siitä. En halunnut pukea pukua enää päälleni. Se oli karmein juttu, minkä olen alalla koskaan todistanut, ja Hollywood on täynnä painajaistuotantoja. Se mursi sydämeni. Joss Whedonin piti tulla pelastamaan elokuva. Hän sanoi kuvaavansa 60 päivää ja kirjoittavansa jotain sen materiaalin ympärille, joka meillä oli jo valmiina. Se oli kauheaa. Aloin juomaan aivan liikaa. Olin hotellissa Lontoossa. Minulla oli kaksi vaihtoehtoa: juopotella tai hypätä ikkunasta. Ajattelin vain, etten halua elämältäni tätä. Lapseni eivät olleet luonani. Olin onneton, Affleck kertoo.

Whedon palkattiin Zack Snyderin tilalle, kun hänen perhettään kohtasi tragedia. Siitäpä ne ongelmat sitten alkoivat, eikä suunniteltua Justice League -tarinaa saatu koskaan valmiiksi.

Noh, fanit näkevät vielä Affleckin Batmanin kesäkuussa ilmestyvässä The Flash -elokuvassa. Batfleckia nähdään elokuvassa noin viiden minuutin ajan. Myös Michael Keatonin Batman on siinä.

Lähde: CBR

Lisää luettavaa