Ben Affleck suostui ottamaan Batmanin roolin vastaan yhdellä ehdolla

Ensi vuoden Batman v Superman: Dawn of Justice -elokuvassa Batmania esittävä Ben Affleck ei ottanut yön ritarin roolia vastaan helpolla, paljasti Affleckin ystävä Matt Damon Toronton filmifestivaaleilla.

Promotoidessaan Ridley Scottin Yksin Marsissa -elokuvaa Damonilta kysyttiin, mitä mieltä hän on hyvän ystävänsä Batman-roolista. Damon on innoissaan elokuvasta ja kertoi, että ystävänsä päätös esittää Batmania ei ollut helppo. Samalla Damon paljasti, mikä oli Affleckin yksi ehto, jotta hän tulisi mukaan elokuvaan.

Ehtona oli, että elokuvaa tulisi käsikirjoittamaan Chris Terrio, joka kirjoitti Affleckin ohjaaman Argo-elokuvan, joka voitti vuonna 2013 parhaan elokuvan Oscar-palkinnon. Terrio voitti Argosta parhaan sovitetun käsikirjoituksen Oscar-palkinnon.

– Puhuin hänen kanssaan roolin ottamisesta vastaan. Se oli iso päätös. Hän tiesi, minkälaiset panokset olivat. Kun hän sai Chris Terrion kirjoittamaan käsikirjoituksen, luulen sen saaneen hänen tekemään päätöksen ottaa rooli vastaan, Damon totesi.

Ennen Terrion palkkaamista käsikirjoitusta työsti David S. Goyer, joka kirjoitti Man of Steelin ja Christopher Nolanin Batman-elokuvia.

Batman v Superman: Dawn of Justicen ensi-ilta on maaliskuussa 2016.

Kuvituskuva on kuvakaappaus Batman v Supermanin Comic-Con-trailerista.

Lähde: Inquisitr

(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät jutut