Ben Affleck kertoo, miten hänen Batmaninsä eroaa edellisistä

Christopher Nolan ja Christian Bale loivat yhteisillä Batman-elokuvillaan supersankarin, joka kelpasi niin sarjakuvien ystäville kuin Lepakkomiestä tuntemattomillekin.

Yksi yleisimpiä kysymyksiä, joita ohjaaja Zack Snyder ja näyttelijä Ben Affleck saavat tulevaan Batman v Superman: Dawn of Justice -elokuvaan liittyen, lieneekin se, miten heidän versionsa eroaa Nolanin näkemyksestä.

Affleck, joka aikoo ohjata oman Batman-elokuvansa Dawn of Justicen jälkeen, on nyt itse pohtinut eroja näiden elokuvien ja niiden esittämän viittasankarin välillä.

”Christopher Nolan käytti Batmaniä kertoakseen rajatun tarinan. Minun versioni on erilainen, mutta pysyy uskollisena Batman-mytologialle ja teemoille, joita siihen liittyy. Nolanin Batman ei ole osa sellaista universumia, jossa on muita supersankareita. Meillä sen sijaan – koska menemme kohti Justice Leaguea – on Teräsmies, ja maailma on pullollaan superolentoja. Tämä tilanne synnyttää kokonaan uuden todellisuuden.”

Uusi elokuva esittelee myös enemmän Bruce Waynen pelimiehen elämää ja näyttää tämän yhä synkempänä miehenä.

”Hän elää täydellä vauhdilla. Hän iskee naisia, omistaa useita autoja ja juhlii paljon. Hän tekee sitä täyttääkseen tyhjyyden sielussaan. Ja ennen kaikkea, vanhat versiot käsittelivät enemmän puhdasta oikeuden etsintää. Tällä kertaa Batmania motivoi turhautuneisuus, katkeruus ja viha.”

Lähde: Yahoo

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut