Beyoncé havittelee Oscaria: Tekee elokuvan isopeppuisesta naisesta

5.1.2016 19:15

Beyoncé on kiistatta yksi maailman arvostetuimmista artisteista, mutta näyttelemisen saralla supertähti ei ole ihan vielä yltänyt menestyksessä samalle tasolle. Nainen on nähty valkokankaalla esimerkiksi vuoden 2006 arvostetussa Dreamgirls-elokuvassa, mutta tämän jälkeen hän ei ole saanut yhtä merkittäviä rooleja. Nyt Beyoncé on kuitenkin päättänyt korjata asian ja lähtenyt havittelemaan Oscaria käsikirjoittamalla itse elokuvan ja näyttelemällä sen pääosaa.

Beyoncén työn alla oleva elokuva kertoo Saartjie Baartmanista, tavattoman suuren takaliston omanneesta naisesta, jota esiteltiin oudon ulkonäkönsä vuoksi 1800-luvun Lontoossa erilaisissa tapahtumissa. Beyoncé haluaa näytellä itse elokuvan pääosaa, mikä ei olekaan ihme, sillä hänen upeaa peppuaan ihastellaan usein mediassa. Roolia varten se saattaa kuitenkin tarvita vielä vähän lisää suurennusta, sillä Baartmanin takapuolen kokoon se ei ihan vielä yllä. (Katso kuva Baartmanista täältä.)

Beyoncén lähipiiristä kuvaillaan naisen Oscar-haaveita The Sunille seuraavasti:

”Vaikka Beyoncé on ollut useassa hyvin vastaanotetussa elokuvassa, hänestä tuntuu, ettei hän ole vielä saanut läpimurtorooliaan. Beyoncé haluaa kirjoittaa käsikirjoituksen, joka tuo hänelle alalla arvostusta ja toivon mukaan myös palkintoja. Beyoncé uskoo Saartjien tarina voivan tuoda tämän hänelle. Oscarin voittaminen merkitsisi hänelle todella paljon, ja hän on nainen, joka on tottunut saamaan sen minkä haluaa.”

Lähde: The Sun
Kuva elokuvasta Obsessed.
(Episodi/SK)

Lisää luettavaa