Big Game -leffan Ray Stevenson näkee hahmossaan enemmän kuin toimintapahiksen

Jalmari Helanderin ohjaama toimintaseikkailu Big Game tulee torstaina ensi-iltaan. Ensi-iltavieraaksi Helsinkiin odotettiin elokuvan suurinta tähteä Samuel L. Jacksonia. Jackson oli kuitenkin kiinni Quentin Tarantinon The Hateful Eight elokuvan kuvauksissa eikä päässyt Suomeen, mutta täysin ilman kansainvälisiä vieraita ei jääty.

Elokuvan pahista esittävä brittinäyttelijä Ray Stevenson nähtiin keskiviikkona Helsingissä. Hän on mukana elokuvan kutsuvierasnäytöksessä. Stevenson, 50, tunnetaan muun muassa Rooma-televisiosarjan Titus Pollon roolista ja yhtenä Thor-elokuvien sotureista. Stevenson kertoi lehdistötilaisuudessa, että Big Gamen kuvaukset olivat hauska kokemus, ja hän piti Helanderin käsikirjoitusta erittäin mielenkiintoisena.

– Kun luin käsikirjoitusta, niin huomasin että se on todella monimutkainen ja sisältää useita tasoja.

Stevenson näkeekin esittämässään presidentin henkivartijassa enemmän kuin pelkän toimintapahiksen.
Big Game_00331.NEF
– Hän on konna, mutta toisaalta hän astui presidentille tarkoitetun luodin eteen. Kuka siis oikeasti on pahis: se, joka on saattanut kansakunnan huonoon jamaan vai se, joka yrittää suojella kansakuntaa? Hän menee toimissaan kyllä vähän liian pitkälle, mutta ei se ole niin yksinkertaista, näyttelijä pohtii.

Hahmon onnistumisesta Stevenson antaa kiitoksen käsikirjoituksen laatineelle Helanderille.

– Hahmon monia tasoja ei voisi näytellä, elleivät ne olisi mukana käsikirjoituksessa. Jalmari on loistava viihdyttäjä, odotan mielenkiinnolla näkeväni millaiseksi hänen uransa vielä muodostuu.

(Episodi/JH)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut