Borat-tähti Sacha Baron Cohenin odotettu elokuva hyllylle – kuvausten piti alkaa helmikuussa

Budjettihuolet pakottivat tuotantoyhtiön pistämään projektin jälleen kerran jäähylle.

13.12.2018 16:20

Aaron Sorkinin (The Social Network, The West Wing) käsikirjoittama The Trial of the Chicago 7 -elokuvan on hyllytetty vain muutamaa kuukautta ennen kuvausten alkua.

The Trial of the Chicago 7 kertoo tositapahtumiin perustuvan tarinan Yhdysvalloissa 1960-luvulla toimineen aktivistiryhmän oikeudenkäynnistä, jossa ”Chicagon seitsikkoa” syytettiin salaliitosta ja mellakoihin yllyttämisestä demokraattisen puolueen puoluekokouksen yhteydessä.

Sorkinin oli määrä myös ohjata elokuva, jonka päärooleissa olisivat esiintyneet Sacha Baron Cohen, Eddie Redmayne ja Jonathan Majors.

THR:n lähteiden mukaan tuotantoyhtiö Amblin alkoi pelätä elokuvan budjetin olevan turhankin korkea sen aiheeseen nähden. Huolta aiheutti samankaltaisten Detroit ja First Man -epookkidraamojen odotettua heikompi menestys lippuluukuilla.

Vuosia kehitteillä ollut projekti päätyy siis taas jäihin, mutta Amblin pysyy yhä sen taustalla ja aikoo kehittää seuraavan version yhdessä Sorkin kanssa. Tähän saattaa kuitenkin kulua taas tovi, sillä Sorkin on parhaillaan kiireinen kirjoittamansa To Kill a Mockingbird -näytelmän kanssa.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia