Angelina Jolie ja Brad Pitt tekevät jälleen yhteisen elokuvan

5.5.2014 19:39

Angelina Jolie teki käsikirjoittaja-ohjaajadebyyttinsä kolme vuotta sitten Bosniaan sijoittuvalla elokuvalla In the Land of Blood and Honey. Sotadraama sai varsin kädenlämpöisen vastaanoton, ja unohtui hyvin nopeasti, mutta Jolie ryhti nopeasti toimeen saadakseen seuraavan ohjaustyönsä tuotantoon. Toiseen maailmansotaan sijoittuvalla Unbrokenilla on hieman kokeneemmat käsikirjoittajat, sillä panoksensa eri versioihin ovat antaneet Richard LaGravanese sekä Coenin veljeket.

Jolie ei kuitenkaan ole jättänyt käsikirjoittamista kokonaan, sillä Unbrokenia saattaa seurata elokuva, jonka tähti on kirjoittanut, ja joka saattaa tuoda jälleen yhteen Jolien ja tämän aviomiehen Brad Pittin. Pariskunnan edellinen yhteinen elokuva oli Mr. And Mrs. Smith, joka tehtiin lähes kymmenen vuotta sitten.

Paljon tähtipariskunnan yhteisestä projektista ei vielä tiedetä, mutta The Hollywood Reporterin mukaan kyseessä on luultavasti Jolien käsikirjoittama elokuva, jossa pariskunta lähtee lomalle pelastaakseen avioliittonsa. In the Land of Blood and Honeyn kuvannut Dean Semler on myös kertonut, että Jolie on pyytänyt häntä kuvaamaan seuraavan käsikirjoituksensa, joten pyörät pyörivät jo.

(Episodi/ML)

Lisää luettavaa