Brad Pitt raivostutti formulafanit – outoa käytöstä Martin Brundlea kohtaan

Joku nappasi myös olkapäästä.

25.10.2022 18:04

Entinen formulakuljettaja Martin Brandle on tuttu näky formulavarikoilla. Hän toimii Sky Sportsin haastattelijana, ja usein haastateltavaksi päätyy myös varikoilla vierailevia julkisuuden henkilöitä. Tällä kertaa Brundle olisi halunnut haastatella Austinissa, USA:n osakilpailussa Hollywood-tähti Brad Pittiä, mutta se ei sujunut ihan muitta mutkitta.

Brundlella oli hyvä syykin haastatella, sillä Pitt kaavailee F1-maailmaan sijoittuvaa elokuvaa. Brundle onnistui lopulta haastattelemaan häntä, mutta tätä ennen Pitt kuitenkin vaikutti jättäneen hänet huomiotta, joka raivostutti monet formulafanit.

Brundle yritti pysäyttää Pittin haastattelua varten siinä onnistumatta, ja tiettävästi Pitt oli vältellyt Brundlea jo aiemminkin. Brundle sai hänet lopulta vastaamaan pariin lyhyeen kysymykseen, joihin Pitt vastasi mahdollisimman epämääräisesti, mutta kohteliaasti, ennen kuin hän hankkiutui Brundlesta eroon. Joku otti myös tilanteessa Brundlea kiinni olkapäästä.

Brundlea voi ehkä kutsua legendaksikin formulavarikoilla, sillä hän on ollut siellä mukana pitkään, ja sitä ennen kuljettajana. Voisikin kuvitella, että jos Pitt on tekemässä elokuvaa formuloista, hän haluaisi keskustella Brundlen kanssa.

Pittin F1-elokuva tehdään Apple TV Plus -suoratoistopalveluun. Näyttelijän viimeisin elokuva on nimeltään Bullet Train. Alla video varikolta ja Bullet Trainin traileri.

Lue myös: Netflix estää ilmaiskatselun – näin vuonna 2023 voimaan astuva rajoitus toimii käytännössä – Episodi.fi

Lähde: CinemaBlend

Lisää luettavaa